A virtuális egyeztetések után ismét megrendezik Magyarország legnagyobb üzleti találkozóját az ipari szereplők számára. Az Ipar Napjai és MACH-TECH szakkiállításon csaknem 400 stand várja az érdeklődőket május 10. és 13. között a Hungexpón.

Szó lesz a többi között az elektromobilitásról, a digitalizációról és a hazai akkumulátoriparról, de érinti a rendezvény a negyedik ipari forradalom innovációit, a műanyag- és autóipart, valamint a 3D nyomtatást is.

„390 kiállító kötelezte el magát a részvétel mellett 15 különböző országból. Az előzetes regisztrációk alapján nagyszámú, körülbelül 15 ezer szakmai látogatóra számítunk" – mondta Márki Enikő kiállításigazgató.

„Számos programlehetőség közül választhatnak az idelátogató szakemberek, lesz 3D nyomtatás, illetve hegesztéstechnológia, de külön foglalkozunk a munkavédelemmel, a gépgyártással vagy például a levegőtisztítással is. Szeretném kiemelni, hogy most tartjuk a 15. jubileumi MACH-TECH szakkiállításunkat, a munkavédelem terén pedig lesz külön védőháló kiállítás is" – tette hozzá.

Az elmúlt két év járványhullámai és korlátozásai után idén ismét személyesen vehetnek részt az eseményen a kiállítók és a látogatók, de emellett a hibrid megoldásokat is szem előtt tartották a szervezők. „Lesz egy virtuális platformunk is azoknak a cégeknek, amelyek valamilyen okból nem tudnak megjelenni a fizikai kiállításon, illetve ez egy kiegészítő megjelenési lehetőség is. Ugyanakkor a kiállítókkal együtt mi is a fizikai rendezvényre koncentrálunk, hogy végre ismét személyesen tudják megmutatni a termékeiket és az újdonságaikat" – emelte ki Márki Enikő.

A kiállításigazgatóval Némedi Kincső beszélgetett.