A DIGI az egyik legnépszerűbb magyarországi vízilabdaklub támogatása mellett döntött. Az 1910-ben alapított Egri Vízilabda Klub meghatározó szereplője a sportágnak: a férfi OB1-ben három aranyérmet nyertek, számos magyar bajnoki címet és kupagyőzelmet tudhatnak magukénak, rendszeresen részt vesznek a különböző nemzetközi versenyeken, mint például a LEN Bajnokok Ligája.

„A DIGI nagy fantáziát lát a 114 éves klubban, nemcsak annak felnőtt sportolóiban, hanem az utánpótlás csapatokban is. Reményeink szerint támogatásunkkal hozzájárulhatunk ahhoz, hogy az Egri Vízilabda Klub kiemelkedő tehetségeket neveljen a magyar vízilabdasport számára. Célunk, hogy hírnevünk szorosan kapcsolódjon egy sikeres klubhoz, és támogassuk egymás törekvéseit” – tette hozzá Tábori Tamás, a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. ügyvezetője.

A klub teljesítménye az utánpótlás-nevelésben is kiemelkedő. Céljaik között szerepel, hogy a Benedek Tibor által kidolgozott utánpótlás-modell alapján minden korosztályban sikeres csapatokat építsen. A legendás vízilabdázó meggyőződéssel hitt a fiatalok tehetségében, mivel gyorsan fejlődnek és óriási iramot képesek diktálni – az egri klub ennek megfelelően jelentős anyagi és emberi erőforrást fordít a fiatal tehetségek magas szintű képzésére és versenyzési lehetőségének megteremtésére.

„Kiváló lehetőség számunkra, hogy egy ismert márka és a piacon meghatározó vállalat segítségével sok-sok eredményes mérkőzésen lehetnek majd ott játékosaink és szurkolóink. A női csapat tavaly bajnoki címet nyert, idén ismét harcba szállunk a dobogóért” – fogalmazott a sajtótájékoztatón a háromszoros olimpiai bajnok Szécsi Zoltán, a klub ügyvezető elnöke, majd hozzátette, „a szponzoráció révén biztosított támogatás nagy segítséget jelent az utánpótlás csapatok fejlesztésében – mindez kiemelten fontos számunkra, hiszen klubunk jövőjét a fiatal tehetségek jelentik”.

Fekete Péter, a 4iG Csoport vezérigazgatója kiemelte a sajtótájékoztatón, hogy különösen örömteli a vállalatcsoport számára, hogy az olimpia évétől támogathatják az Egri Vízilabda Klubot, amely a magyar női válogatott csapatnak már két tehetséget is ad, így nyáron nem csak az Eger, hanem az olimpiai válogatott színeiben is szurkolhatunk majd nekik. A vezérigazgató hozzátette, hogy a magyar vízilabda kiváló példa a tehetségek nagyszerű sportolókká formálására.