1. 00:00

  Trend Night Bukovszky Józseffel

  A Trend FM különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

 2. 06:35

  Reggeli Monitor Nagy Károllyal

  Májusban találkozhat egymással Donald Trump és Kim Dzsong Un- jelentette be a dél-koreai elnök nemzetbiztonsági tanácsadója Washingtonban. A tanácsadó közölte, hogy Észak-Korea a tárgyalások érdekében elkötelezett az atomfegyver-mentesítés mellett, amire Donald Trump Twitter bejegyzésében úgy reagált, hogy Kim Dzsong Un nem csak felfüggeszti, hanem teljesen befagyasztja nukleáris és atomkísérleteit. Az Egyesült Államok elnöke ugyanakkor hozzátette, a tényleges gyakorlati intézkedésekig továbbra is nyomást kell gyakorolni a diktatúrára. A Közszolgálati Egyetem munkatársa szerint a két fél közeledése a 2000-es évek elejét idézi, de az észak-koreai nukleáris leszerelést nem tudja elképzelni. Nagyot ugrott januárban Magyarország kivitele- közölte a Központi Statisztikai Hivatal. Az export 10,1 százalékkal, az import pedig 9,3 százalékkal bővült az év első hónapjában. Így a külkereskedelmi többlet 113 millió euróval 676 millió euróra emelkedett. Az ING Bank vezető elemzője elmondta, hogy régóta nem látott szintre bővült a kivitel volumene, ami idén tovább fokozódhat. A várt fél százalékos növekedés helyett csökkent a német ipari termelés januárban. A német Szövetségi Statisztikai hivatal adatai szerint az előző havihoz képest szezonális kiigazítással 0,1 százalékkal esett vissza a mutató. Éves bázison viszont 5,5 százalékkal nőtt a kibocsátás. Emellett januárban a vártnál kevésbé csökkent havi alapon a német külkereskedelmi többlet. 21,3 milliárd euróval többet exportált a német gazdaság, mint amennyi importra szorult. Az OTP Bank makrogazdasági elemzője szerint az idei német gazdasági teljesítményt alapvetően meghatározza majd, hogy az Egyesült Államok és az Európai Unió meg tud-e állapodni a vámtételekről. Sem az őszi vetés, sem pedig a gyümölcsrügyek nem károsodtak vészesen a február végi kemény fagyban. A Fruitveb alelnöke, szerint elsősorban a -20 fok alatti hőmérséklet pusztította a rügyek egy részét, a legrosszabb a helyzet a barackféléknél, de egy kedvező tavasz esetén a kevesebb rügy is elég lehet az átlagos terméshez. Úgy véli, hogy a legtöbb gyümölcsfajta nem károsodott jelentősen, de a barack rügyállománya csökkent a legjobban. Ingatlanpiaci buborék fújódik ma Magyarországon- mondta el Balla Ákos ingatlanszakértő a Trend Fm-nek. A kormányzati intézkedések, és a lakáshitelezés felpörgése hajtják a keresleti piacot, ugyanakkor még távol áll a mostani piaci fűtöttség a válság előtti szinthez képest. Ennek egyrészt az alacsony bázis, másrészt pedig a lakáspiaci bővüléshez képest kisebb mértékű vásárlóerő növekedés az oka. Várja Önöket a műsorvezető, Nagy Károly!

  Belehallgatás:
 3. 11:05

  Menni-Enni

  A menni-Enni mai adásában megtudhatjuk, hogy mi a szerepe az animátoroknak a szállodákban, majd egy magyar világutazó élményeiről, fotóiról beszélgetünk. A műsor második részében vendégünk lesz az idei Dinig Guide életműdíjas Rosenstein Tibor.

  Belehallgatás:
 4. 13:00

  Monitor

  Belehallgatás:
 5. 13:35
 6. 15:05

  Archichat

  Belehallgatás:
 7. 15:35
 8. 16:05
 9. 17:10
 10. 18:05

  Hétfő - Egy nő

  A riporter Kutasi Judit.

  Belehallgatás:
 11. 19:05

  Trend Night Bukovszky Józseffel

  A Trend FM különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

Trend Night Bukovszky Józseffel

A Trend FM különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

2018-09-21 00:00:00

Reggeli Monitor Szűcs Péterrel

Változatlanul jelentős növekedésben vannak a bérek. Az átlagkereset júliusban majdnem 13 százalékkal volt magasabb, mint az előző évben, 216 ezer forintra emelkedett az átlagos nettó kereset. Rövid távon lassulni fog a pénzromlás üteme a következő hónapokban, de még így is 3 százalék felett lesz az infláció, derült ki a Magyar Nemzeti Bank inflációs jelentéséből. A jegybank igazgatója szerint az inflációs célt jövő év közepére sikerül majd fenntartható módon elérni. Egyre több kihívás nehezíti a hazai kis-és középvállalkozások dolgát- mondta el a Budapesti Értéktőzsde elnök-vezérigazgatója a BÉT 50-2018 című konferencián. Végh Richárd szerint a hazai kkv-k jelentős része tőkehiánnyal küzd, ennek orvoslására a tőzsdei bevezetés csak az utolsó fázis. Tőkehiányos a magyar kis-és középvállalkozások túlnyomó többsége- mondta el a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója ugyanazon a konferencián. Krisán László szerint azonban nem kell mindenkit segíteni. A piaci verseny továbbra is visszafogja a lakásbiztosítási díjakat – közölte a netrisk.hu. Ezek mellett az OTP elemzője hozza el a legfrissebb piaci híreket a stúdióban, és egy érdekes beszélgetést hallhatnak az Európa Liga csoportkörről, amelyben bőven van magyar érintettség is. A műsorvezető Szűcs Péter.

2018-09-21 06:35:00

Soul History

Délelőtt 11.00 - 13.00-ig a SOUL History 120.adása rendhagyó Extra fejezet előtt áll! Rota Francesco Óbudáról, a Rókahegyi Tom-Tom Stúdióból jelentkezik élőben az épp friss nagylemezét készítő érdemes szaxofonművész, szerző, előadó Dés Lászlóval. Nincs olyan magyar vonatkozású epizód, hogy ne találkoznánk Laci nevével a bakelitborítókon, hangszeres játékával a dalokban, hisz Ő az, Aki a műsor legkedveltebb korongjain ’75 és ’84 között a legfoglalkoztatottabb fafúvós muzsikus. A műsor végén a Tom-Tom Stúdió és Kiadó tulajdonosa, a Korál dobosa, többszörös SH vendég, Dorozsmai Péter is bekapcsolódik a beszélgetésbe az új album felvételeinek kulisszáival és a decemberi Aréna lemezbemutató nagykoncert részleteivel. Az életműportré különlegessége, hogy minden forgatandó hanglemez a Dés életmű gyöngyszeme!

2018-09-21 11:05:00

Monitor

Továbbra is bizonytalan, hogy mikor gyorsulhat a 2 százalékos jegybanki cél környékére az infláció Japánban. Augusztusban 1,3 százalék volt az éves szintű infláció. Az elemzők ennél 0,2 százalékkal kisebb értéket vártak. A jen gyengülése is segítette az ország gazdaságát, de az infláció meglódulására továbbra sem lehet számítani. 20 ezer négyzetméteres cargobázis építését kezdték el a Liszt Ferenc repülőtéren. A logisztikai központ kimondottan a teherszállító gépek fogadására, gyors ki- és bepakolásra lesz alkalmas. Erősíteni kell az Egyesült Államok kibertámadások elleni védekezését - jelentette be John Bolton nemzetbiztonsági tanácsadó azután, hogy Donald Trump aláírta az ország új kiberbiztonsági stratégiáját. A tervben külön megemlítik Oroszországot, Kínát, Iránt és Észak-Koreát a legnagyobb fenyegetést jelentő országok között. A legfrissebb tőzsdei- és devizapiaci információkkal várja Önöket Nagy Károly.

2018-09-21 13:05:00

Kultúr-Trend Magazin

2018-09-21 13:35:00

Mozgásban Varjú Frigyessel

2018-09-21 15:05:00

Turizmus világa Érczfalvi Andrással

A diszkont légitársaságok térnyérése és az indikátorok - A megváltozott fogyasztói kosarak és szokások, a hipercsatlakozott világ, az impulzuscselekvések következményeképp létrejött diszkont és rövid távú utazások piaci dinamikájáról esett szó a harmadik adásban. Repterek és generációs sávokba rendeződött utazók, Budapest és Európa, mindenről őszintén.

2018-09-21 16:35:00

Prémium Kategória Túrós-Bense Leventével

A Budapesti Értéktőzsde BÉT50 – középvállalatok csúcstalálkozója című konferencián résztvevők magas száma is bizonyítja, hogy van helyük a hazai kis-és közepes vállalatoknak a tőkepiacon. A szektorban rejlő potenciált konkrét példákon keresztül a BÉT50 – ötven hazai vállalat sikertörténete című kiadvány is jól szemlélteti. A tőzsdeüzemeltető fontolgatja a kispapírok elemzését és árjegyzését támogató programjának meghosszabbítását és kibővítését is. A Prémium kategória vendége Bozsik Balázs, a BÉT Értékesítési és marketing igazgatója. Pénteken a 17 órai hírek után várja Önöket Túrós-Bense Levente szerkesztő-műsorvezető.

2018-09-21 17:10:00

A Nap Vendége

Szekrényi Péter, az AmTech Rendszerház Kft. tulajdonos-ügyvezetője. A riporter Érczfalvi András.

2018-09-21 18:05:00

Trend Night Bukovszky Józseffel

A Trend FM különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

2018-09-21 19:05:00

 • Az internet hatása a gyermekekre és fiatalokra

  Október 2-án, immár ötödik alkalommal rendezik meg az Európai Unió „Safer Internet Program” keretében, „Az internet hatása a gyermekekre és fiatalokra” című konferenciát. Az egész napos eseményt a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat szervezi, és a Magyar Tudományos Akadémia ad majd neki otthont.

A hét kérdése

Hogy érzed magad? mmm

Friss hírek

 • Idén is volt Coop Rally

  Idén már 13. alkalommal, ezúttal 750 kilométert tett meg a Coop Rally.
 • Keményítőgyárral erősít az Opus

  26,7 milliárd forintos értéken apportálja a VIRESOL Kft. 51 százalékos üzletrészét az Opus Global Nyrt – közölte a vállalat a Budapesti Értéktőzsde honlapján. Ezzel újabb lépés valósul meg az idén februárban bejelentett, a tőzsdei társaság működésében meghatározó tőkeemelés-sorozatból. A VIRESOL régiónk egyik legnagyobb modern keményítőipari üzeme, nettó értékesítési árbevétele meghaladja majd az évi 100 millió eurót.
 • Kollégánk is díjazott lett a Siemens digitális jövőről szóló pályázatán

  Kihirdették a Siemens Press Award 2018 magyarországi nyerteseit. Az Index szerkesztője, Hanula Zsolt képviselheti Magyarországot a Siemens regionális újságírói pályázatának bécsi döntőjében, miután ő nyerte a magyarországi versenyt. A második helyet Nagy Károly, a Reggeli Monitor műsorvezetője szerezte meg, aki a mezőnyben az egyetlen rádiós összeállítással érdemelte ki az elismerést, a Prágai Start up Power rendezvényről készített beszámolójával.
 • E-ügyintézés az Integrált Jogalkotási Rendszer által!

  Az Integrált Jogalkotási Rendszer (IJR) bevezetésével nemcsak egyszerűbb és gyorsabb lesz a jogszabályalkotás, hanem szélesebb körben elérhetővé is válik. Mutatjuk, hogyan!
 • Brutális díjbevételek a biztosítóktól

  Csaknem 1000 milliárd forintot tett ki tavaly a magyar biztosítók összesített díjbevétele.

Közösségi oldal