1. 00:00

  GR Night Bukovszky Józseffel

  A Gazdasági Rádió különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

 2. 06:36

  Reggeli Monitor Borbély Péterrel és Suba Krisztinával

  A héten a csütörtök lehet a legizgalmasabb nap befektetői szempontból. Akkor eldől, hogy az Európai Központi Bank tényleg ütemes monetáris enyhítésbe kezd-e, vagy csak újra beígérte a lazítást. Szakértők szerint az EKB-nak ezúttal valamit mindenképpen lépnie kell, ha nem akar veszíteni a hitelességéből. Miközben milliárdos beruházási programot indít a spanyol kormány, az uralkodó lemondott. Újabb információk utalhatnak arra, hogy korrupcióval jutott Katar a 2022-es labdarúgó világbajnokság rendezési jogához. Az elmúlt 8 hónapban több mint 7 ezer alkalommal ellenőrizte a Budapesti Közlekedési Központ, hogy betartják-e a taxisok az új taxis rendelet előírásait. Még mindig gyakori a túlszámlázás, és az is, hogy nem adnak nyugtát az utasoknak. A legfrissebb árfolyamokkal, és élő, elemző interjúkkal várja Önöket Borbély Péter

  Belehallgatás:
 3. 10:35

  Zenei válogatás

  A Gazdasági Rádió zenéi és a legfrissebb piaci hírek, üzleti információk 15 percenként.

 4. 13:00

  Monitor Szűcs Péterrel

  A piacok az Európai Központi Bank csütörtöki ülésére koncentrálnak. Mind a német, mind az eurozóna inflációs adata alacsonyabb lett a vártnál, így nagy kérdés, hogy ezek után milyen döntést hoz az EKB. Van olyan aggodalom is, hogy csak kamatcsökkentésről döntenek, ami bizonyos szempontból meglepetést okozna. A 13 órai Monitorban megszólal az Erste Befektetési Zrt. részvénystratégája és a K&H Bank vezető elemzője is. Szűcs Péter várja Önöket!

  Belehallgatás:
 5. 13:35

  Zenei válogatás

  A Gazdasági Rádió zenéi és a legfrissebb piaci hírek, üzleti információk 15 percenként.

 6. 15:35

  Beszállókártya Lakatos Lászlóval

  A múlt héten ünnepelte megalakulásának 51. évfordulóját az Afrikai Unió pontosabban elődje az Afrikai Egység Szervezet. Ebből az alkalomból rendezték meg az immár hagyománnyá váló budapesti Afrika napot a városligeti Vajdahunyad-várban, ahol a Magyarországra akkreditált afrikai nagykövetek és konzulok, együtt ünnepelték a meghívott magyar vendégekkel, politikusokkal és üzletemberekkel Afrika egységét. Ma délután a fél négyes híreket követően arról lesz szó, hogy a jelenlévő nagyköveteknek miért fontos ez a budapesti rendezvény.

  Belehallgatás:
 7. 16:05

  Monitor Délután Érczfalvi Andrással

  A mai Monitor Délután első összeállításában a D.A.S. jogvédelmi biztósító jogtanácsosa, Bezzegh Edina beszél a diákmunkát érintő legfontosabb jogszabályokról. Az IT Services Hungary tevékenységét bemutató sorozat mai részének vendége Bőthe Csaba ügyvezető igazgató, akit a cég célkitűzéseiről kérdezek majd.

  Belehallgatás:
 8. 17:10

  GR 2 a Monitor Délutánban Érczfalvi Andrással

  A műsor utolsó harmadában folytatódik a GR2 ,a vállalkozások versenye a Gazdasági Rádióban. A mai téma a vezetőfejlesztés, a tanácsadók ma Molnár Imre és Szép Péter.

  Belehallgatás:
 9. 18:06

  A Nap Vendége

  Katona Zsolt, a Budapesti Értéktőzsde vezérigazgatója. A riporter Komáromi Balázs.

  Belehallgatás:
 10. 19:05

  GR Night Bukovszky Józseffel

  A Gazdasági Rádió különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

Trend Night Bukovszky Józseffel

A Trend FM különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

2021-09-20 00:00:00

Reggeli Monitor Imre Lőrinccel

A rászoruló vállalkozásoknak érdemes lehet a moratóriumban maradniuk – mondta az Ipartestületek Országos Szövetségének elnöke. A szövetségnél úgy számolnak, hogy nagyjából a kisvállalkozások 10 százaléka marad a rendszerben. A koronavírus-járvány nem lassította le a klímaváltozás könyörtelen előrehaladását - hívta fel a figyelmet az Együtt a tudományban 2021 című ENSZ-jelentés. A CEU professzora kiemelte, ha most elkezdjük az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentését, akkor elég lenne azt évi 6-7 százalékkal visszafogni, míg ha 2025-ig várunk, akkor 10 százalékkal kell majd csökkenteni, ami lényegesen nehezebb feladat lenne. Az egyetemisták dömpingszerű visszatérése sem szűkítette az albérletpiacot – mondta a Trend FM-nek az mfor/privárbankár újságírója. Jócskán ellensúlyozza a visszaérkező diákok által bérbevett lakások számát, hogy csak Budapesten a gyengélkedő turizmus miatt körülbelül 3 ezer kiadó ingatlan került a piacra. Kína és az Egyesült Államok várható gazdasági növekedését lefelé, az Európai Unióét viszont felfelé módosította a Fitch Ratings. Az elemzőház globálisan 0,3 százalékkal alacsonyabb GDP bővülésre számít, mint korábban. A fejlett országokban 5,3 százalékkal, míg a feltörekvő térségekben 7,1 százalékkal erősödhet a gazdaság. Parádézik a norvégiai sakk szupertornán Rapport Richárd - az ő pályafutását és játékát elemezzük a Magyar Sakkszövetség elnökével. Emellett előretekintünk a Magyar Nemzeti bank keddi kamatdöntő ülésére, és elemezzük a magyar állam múlt heti két gigantikus kötvénykibocsátását is. Tartsanak velünk!

2021-09-20 06:35:00

Menni-Enni

2021-09-20 11:05:00

Monitor

2021-09-20 13:05:00

Kultúr-Trend Magazin

2021-09-20 13:35:00

Pozitív Energia

2021-09-20 14:05:00

ReBrief

A reBrief mai vendége Király Éva, a Mediator social media csoportvezetője, akivel a metaverzumról beszélgetünk. A híreink között szó lesz a Netpincér márkaváltásáról, ugyanis az ételkiszállító cég hamarosan csatlakozik a Food Pandához; szó lesz az Allianz márkaépítő aktivitásáról, valamint az Etele Pláza kampányáról. A spotszemlében az OTP és a CIB személyi kölcsönt reklámozó filmjeit vitatjuk és a köztük lévő hasonlóságot keressük. Várja Önöket a műsorvezető, Marosi Viktor, valamint Tóth György, a Mediator PR-vezetője és Dankó Bence, a Mediator stratégája.

2021-09-20 15:05:00

Sportérték Imre Lőrinccel

2021-09-20 17:05:00

Hétfő - Egy nő

Vincze Edit, az OC Investment Solutions ügyvezetője. A műsorvezető Kutasi Judit.

2021-09-20 18:05:00

Trend Night Bukovszky Józseffel

A Trend FM különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

2021-09-20 19:05:00

Friss hírek

 • Drágulnak a roncsautók

  A jelenség hátterében az új és használt autók árának idei csillagászati növekedése áll.
 • Olaf Scholz alkancellár a legnépszerűbb a német választók körében

  Továbbra is az Olaf Scholz alkancellár és pénzügyminiszter által vezetett Szociáldemokrata Párt a legnépszerűbb a választók körében, alig két héttel a német szövetségi választás előtt.
 • Majdnem 10 év után nyit új pláza Budapesten

  Az Etele Pláza Újbudán nyílik majd meg szeptember közepén és szakít a korábbi magyar pláza hagyományokkal.
 • Dobj le 100 kilót! Kampány indult a klímabarát hétköznapokért

  A kezdeményezés célja, hogy segítséget nyújtson a mindennapi károsanyag-kibocsátás csökkentésében a környezetünk és az egészségünk érdekében. Válaszd a kisebb széndioxid-kibocsátással járót, a kevésbé ártalmasat! Ez az üzenete a Magyar Ártalomcsökkentő és Környezeti Betegségekkel Foglalkozó Tudományos Egyesület, valamint a füstmentes.hu szeptember 9-én indult „Dobj le 100 kilót” kampányának – jelentette be a kezdeményezés meghirdetője a Brain Bar 2021 jövőfesztiválnak otthon adó Millenárison, csütörtökön. A kampány keretében az érdeklődök a tanácsok mellé kézzelfogható segítséget is kapnak a mindennapi üvegházgáz-kibocsátás kiszámításához és csökkentéséhez.
 • Nem volt sikeres az afgán nemzetépítés, amelynek okai a jelenleg is fennálló törzsi rendszerben keresendők

  A segélyezéssel is gondok voltak, óriási méreteket öltött a korrupció, sokszor a segélyek csaknem fele a NATO-val lojális hadurakhoz került.