Az Állatorvostudományi Egyetemen telepített okoskapszulában a hallgatók helyi ügyintéző személyes közreműködése nélkül, biztonságosan és kényelmesen, gyors ügyfélazonosítási folyamatot követően, videós távsegítséggel tudnak számlát nyitni.

Dr. Barna Zsolt, az MBH Bank elnök-vezérigazgatója és Dr. Sótonyi Péter, az egyetem rektora

A bank hálózati stratégiai igazgatója elmondta, az okoskapszulákat a társaság első ütemben tíz magyarországi egyetemen telepíti, ezáltal is hozzájárulva a fiatal felnőtt korosztály pénzügyi tudatosságának erősítéséhez. Fodor Tamás arról is beszélt, hogy a tervek szerint a későbbiekben további banki szolgáltatásokkal is bővül a kínálat.

A magyar FaceKom koncepciója és fejlesztése alapján készült mobilszobában lehetőség van privát és kényelmes távoli ügyintézésre. Az akadálymentes elérhetőséget is biztosítják, így például kerekesszékkel közlekedők is használhatják a szolgáltatást. A riporter Lakatos László.

Az Állatorvostudományi Egyetem nagy hangsúlyt fektet az oktatás minősége mellett a korszerű egyetemi környezet kialakítására – emelte ki az intézmény rektora a digitális kioszk avatóünnepségén. Dr. Sótonyi Péter arról is beszélt, hogy az új MBH Digitális Zóna jó példa arra, hogyan lehet a technológia segítségével a mindennapi életünket kényelmesebbé, könnyebbé tenni.