A mostani „kávészünet” rendhagyó volt, ugyanis Mihálovits András kizárólag Tomán Szabinát, az Erős KKV állandó szakértőjét faggatta saját sztorijáról, a self made vállalkozói lét izgalmairól, kihívásairól és a női vállalkozók világáról. Arról, hogy milyen út is vezetett az élvonalbeli modellkarriertől a sikeres üzletasszony pályáig.

Tomán Szabina őszintén mesélt a kezdetekről, ahogy rátalált az életmódprogramra. Ahogy egyre többen keresték meg, ahogy a mindig monitorozó szemlélete meglátta a kezdeti szlovák termékcsalád gyermekbetegségeit. Majd beszélt a fordulópontról, amikor saját útra léphetett, amikor kinőtte magát a „Szabina diéta”, és már ő dönthetett a saját termékpalettájáról. Természetesen ő sem kerülhette ki a naggyá növekvő kiscégek tipikus dilemmáit: legyen az befektetői tőke vs. hitel, vagy amikor a vállalkozó a delegálás útjára lép, amikor már nem akarja ő kijavítani akár a falról leeső csempét is.

Az Erős KKV-ban a gazdasági koffeint a fordulatokban bővelkedő céges sztori adta, hogy itt is mozgó célpontra kell mindig lőni, hiszen a körülöttünk lévő világ is állandóan új kihívások elé állít. Hogyan nőtte ki magát a megálmodott tervekből erős branddé a Toman Diet, hogyan lett franchise-hálózat, majd miért is nyitottak az online értékesítés felé? Nézze meg az évadzáró adást, és tudjon meg még többet arról, mit is jelent az üzleti siker a mosoly mögött!