A Trend FM Nap Vendége című műsorában a Magyarország leggazdagabb nőjének tartott üzletasszony elmondta: munkája során mindig is emberekkel dolgozott, gyakran került olyan szituációkba, ahol a hétköznapokban felmerülő aktuális témákban, feladatokban, problémákban megoldásokat kellett találnia és ajánlania a kollégáknak, hogy könnyebben boldoguljanak a munkában, a magánéletben. Az így felhalmozott tudást szeretné továbbadni a biztosítási-pénzügyi szektorban mozgóknak a Kósa Erika Akadémián.

A Consequit 4 éve indult, tavaly és idén már nyereségesen működött. Egy fenékkel azonban egy lovat lehet megülni igazán - ezért döntött úgy Kósa Erika, hogy mostantól csak az új vállalkozásával foglalkozik.

Biztosításközvetítés és személyiségfejlesztés

Az akadémiának kezdetben két lába van, a későbbiekben még készülnek újabb tevékenységeket is indítani. Az egyik a pénzügyi biztosításközvetítői vonal, amivel már 27 éve foglalkozik Kósa Erika, sikereit ebben alapozta meg - a magyarok többségének még mindig nincs megfelelő biztosítása, ezen változtatnának. Takarékosabb, pénzügyileg tudatosabb életre van szüksége az embereknek, miután az állam több területről is visszavonult - mondta.

A másik láb teljesen Kósa Erika "gyermeke", a mindverse (mind + universe) kurzus - Magyarországon ilyen még nincs - célja, hogy saját magára hangolja az embereket. Azt keresik, honnan tud erőt meríteni az ember, hogyan erősödhet meg úgy, hogy önmagára támaszkodhasson, többé váljon, magabiztossá váljon. A kurzus 4 napon, 3 éjszakán át tart, mobiltelefon és óra nélkül lehet részt venni rajta.

A teljes beszélgetést itt hallgathatja meg, két részletben: