Az a&o Brighton Palace Pier 50 szobával, összesen 186 ággyal, egy stílusos, viktoriánus stílusú lobby bárral és egy karakteres étteremmel várja a vendégeket, akik mostantól egy olyan régenskorszakból származó épületben szállhatnak meg, amely 1819-től szállodaként működött, és többek között Charles Dickens is vendégül látta. Az a&o Hostels híres arról, hogy fenntarthatósági törekvéseik részeként korábban lakott épületekben nyitnak szálláshelyeket. A vállalat célja, hogy 2025-re Európa első nettó nulla kibocsátású hostellánca legyen.

A brightoni hostel már nyitva áll a vendégek előtt, de a tervek szerint a téli hónapokban további 1,45 millió eurót fektetnek be az ingatlan szakaszos korszerűsítésébe. Ez a nyitás a legújabb fejlesztések sorában, a Rotterdam, Edinburgh City és a Firenze Campo di Marte egységeik megnyitása után.

Az újonnan megnyitott a&o Brighton Palace Pier (Fotó: a&o Hostels)

Kiváló tengerparti elhelyezkedés Londontól egy órára

Az Egyesült Királyság fővárosától vonattal egy órán belül elérhető Brighton élénk tengerparttal, kultúrával, művészettel és rendezvényekkel várja a látogatókat. A Lanes negyed népszerű egyedi üzletei, különféle pubok, kávézók és éttermek, múzeumok és galériák, műemlékek és történelmi helyszínek miatt.

További növekedési tervek Európa-szerte

A vállalat továbbra is erős ütemben növekszik, 2023-ban 6,1 millió vendégéjszakával és 2,7 millió vendéggel zárták az évet. Ingatlanportfóliójuk jelenleg kilenc európai országban 39 hostelből áll, amelyekbe a világ minden tájáról érkeznek vendégek. A 2024 első hat hónapjában eltöltött közel hárommillió vendégéjszakával a féléves eredmények rekordot jelentettek a vállalat közel 25 éves történetében. A jövőbeni terjeszkedés további potenciális helyszínei közé tartozik London, Manchester, Dublin, Párizs, Madrid, Barcelona és Lisszabon.