A két elődöntőben FTC-Telekom Waterpolo–A-Híd-Vasas Plaket (19 órától) és OSC Újbuda-Szolnoki Dózsa (20:15-től) mérkőzéseket játszanak a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában. A Magyar Kupa eddig három körön és 72 mérkőzésen van túl, Budapesten és más vidéki városokban, így Kaposváron, Szegeden, Szentesen és Tatabányán is rendeztek találkozókat. A csütörtöki bronzmérkőzést 17:30-tól, a döntőt 18:50-től játsszák.

Augusztus 12-én és 13-án a jelen legjobb magyar csapatai mellett masters derbiket is figyelhet a közönség. Itt igazi sztárparádé várható, hiszen a Millenium Masters csapatát erősítik olyan nagyszerű olimpiai bajnok sportolóink, mint Szécsi Zoltán, Märcz Tamás, Steinmetz Barnabás, Steinmetz Ádám, Kis Gábor, Hosnyánszky Norbert, Fodor Rajmund, Kiss Gergely és Biros Péter. A Millenium az FTC, az Oázis és az OSC masters csapataival küzd majd meg.

A Sportérték a Waterpolo Masters Summer Cup strandvízilabda kupa beharangozó eseményén járt, ahol először Märcz Tamás szövetségi kapitányt kérdeztük. A riporter Imre Lőrinc.

Kiss Gergely is válaszolt a kérdéseinkre, akit a masters meccseken túl a vízilabda népszerűségéről és a Duna Aréna, valamint a Hajós Uszoda viszonyáról is faggatuk.