Az infokommunikációs megoldásszállító vállalat továbbra is várja az innovációra és digitalizációra nyitott nonprofit szervezetek projektötleteit. Már szép számmal érkeztek pályamunkák, de nem késő még most sem beadni a jelentkezést.

Négy témakörben lehet ezúttal is pályázni: esélyegyenlőség, fenntarthatóság, egészségügy és oktatás. Részletek az invitech.hu/innomax oldalon!

Az Invitech a szakmai segítségnyújtás mellett jelentős összegű anyagi támogatásban is részesíti a legjobb pályamunkákat. A nyertes projektötletek 500.000 forintos díjazásban részesülnek.

A tavalyi InnoMax-pályázaton a nyertesek között volt egy animációs lézerprojektor terve, egy kórházi szolgáltatásokat értékelő online felület, egy egészséges, környezettudatos táplálkozást támogató alkalmazás, valamint a társadalmi szolidaritás eszméjét népszerűsítő online játék és egy hátrányos helyzetű emberek integrációját segítő vendéglátóhely is.

A hagyományoknak megfelelően ismét neves szakemberekből álló zsűri választja majd ki az elismerésre leginkább érdemes négy pályaművet, de ez alkalommal is lesz közönségszavazás az új elemként meghirdetett Innomax Dolgozói Díj mellett.

A pályáztatási folyamat lebonyolításában most is közreműködik az Effekteam Egyesület (korábbi nevén Magyar Adományozói Fórum). A 2006 óta működő szervezet azzal a céllal jött létre, hogy inspirálja és támogassa az üzleti és nonprofit szektor felelős szereplőit a hatékony környezeti és társadalmi célú befektetésekre.