A UPC felvásárlása lehetővé tette a Vodafone számára, hogy konvergens szolgáltatóvá váljon. Ahhoz, hogy az ebből származó előnyöket az ügyfelek maximálisan kiélvezhessék, az elmúlt évek során a vállalat munkatársai kitartóan dolgoztak a háttérben, melynek eredménye a többi között a Vodafone ONE is. Az ajánlat talán a társaság eddigi legnagyobb kedvezményeket kínáló szolgáltatása, amely már ennek az integrált szolgáltatói létnek a lehetőségeit használja ki.

A mobil- és vezetékes szolgáltatások összevonásával az ügyfelek akár 20 vagy 30 százalék havidíj-kedvezményben és egyedi készülékkedvezményekben részesülhetnek, elsőbbséget élvezhetnek az üzletekben történő kiszolgáláskor és a telefonos ügyfélszolgálaton, új szintre emelve ezzel az ügyfélélményt.

A kedvezmények közé tartozik az egy számla, a 3GB extra adat, a Vodafone ONE asszisztens, a wifipótló opciók, előfizetések közötti díjmentes hívás és az ügyintézést egyszerűsítő egy online fiók. A ONE kedvezmények igénybevételéhez az ügyfeleknek legalább egy jogosult otthoni és egy jogosult mobil alapszolgáltatással kell rendelkezniük.

A Vodafone ONE karácsonyi kisfilmjében a Piramis zenekar egykori frontembere, Révész Sándor újra elénekli az utóbbi évtizedek egyik legszebb magyar karácsonyi dalát, az Ajándék című slágert.