A 2007-ben épült Hotel Aquarellben 60 kétágyas, 24 egybenyitható családi szoba és nyolc apartman található. A 241 négyzetméternyi vízfelülettel rendelkező wellness részlegükben élmény- és gyógyvizes medence, valamint pezsgőfürdő is található. A szálloda 180 fős, szekcionálható konferenciarészlege kisebb rendezvények megtartására alkalmas.

A fürdők melletti hotelek üzemeltetésében nagy tapasztalattal rendelkező Hunguest Hotels 2028-ig üzemeltetheti a ceglédi egységet. A Hotel Aquarell csatlakozásával 18 tagúra bővül a Hunguest magyarországi hálózata, és a szállodalánc belép a közép-magyarországi wellness szállodák piacára.

„Stratégiai céljainkhoz jól illeszkedik a Hotel Aquarell üzemeltetési jogának elnyerése, ezzel a saját tulajdonú ingatlanok mellett bővül üzemeltetési szerződéseink száma. Az Alföld kapujában fekvő város legnagyobb turisztikai szolgáltatójaként azért dolgozunk majd, hogy öregbítsük Cegléd hírnevét határainkon innen és túl" – mondta Détári-Szabó Ádám, a Hunguest Hotels vezérigazgatója.

Az OPUS GLOBAL-hoz tartozó Hunguest Hotels vidéki szállodalánc egységei fürdőélményt és minőségi gasztronómiát is nyújtanak a pihenési lehetőségek mellett Bükfürdőtől Nyíregyházáig, az ország legnépszerűbb fürdővárosaiban. A vállalat három éve megkezdett fejlesztési programjának keretében 2023-ban 800 felújított szobát adtak át.