1. 06:35

  Reggeli Monitor Nagy Károllyal

  Egekben a fuvardíjak Magyarországon, az építőipari vállalkozások egy része pedig mélyponton. A végletek adása lesz mai és nem csupán a témákat illetően, hanem földrajzi spektrumát tekintve is. Mielőtt ugyanis hazánk eseményeit, így például a jövő heti labdarúgó Európa-liga finálét vagy a jegybank kamatdöntését is górcső alá vesszük, ellátogatunk az inflációval küzdő Argentínába, majd egy demográfiai elemzés erejéig Kínába. A tematikai kanyarokban a kormányt a műsorvezető Nagy Károly tartja. Hallgassanak minket!

 2. 11:05
 3. 11:35

  Fintech Világa Zöld Pénzügyi Percek

  Az utóbbi években fontos szerepet kaptak az ESG célok a privátszektorban. A tőzsdei cégek már a vezetőség bérét is ESG célok eléréséhez köti.

 4. 12:05
 5. 13:05
 6. 13:35
 7. 14:05
 8. 14:35

  Közkincskereső Kovács Olivérrel

  Változatos programokkal készül a Budapesti Történeti Múzeum a Régészet napjára június 2-án és 3-án. A többi közt egy pálos kolostor bejárására várják az érdeklődőket, akik megismerhetik a múzeum tíz legjelentősebb régészeti leletét is. Rendeznek egy szakértői vitát a várhelyreállításokról, amelynek a látogatók nem csak tanúi, de aktív résztvevői is lehetnek. Ezután a vajai várkastélynál járunk. Szó lesz látogatókról, programokról, illetve a legendás múzeumalapító emlékének ápolásáról is. Végül egy készülő kiállításról hallhatnak. A vikingek kora és Visegrád című tárlaton júliusban megismerhetnek a látogatók egy olyan történetet is, amely szerint egy skandináv harcos magyar királyt ölt.

 9. 16:05

  Kultúrpart

  A Kultúrpart május végi adásában vendégünk lesz Ocztos Panka kutyakiképző, akivel az örökbefogadott kutyák problémáiról fogunk beszélgetni, aztán Mészáros Réka mesél a debreceni Tavaszi Tárlatról és a Debrecziner Gourmet Fesztiválról. Tasnádi Zsuzsi Sissi királyné csipkés világába kalauzol el, míg Márkus Zsolt egy adományozásban segítő applikációt és környezetbarát termékeket mutat be nekünk. Sipos Mihály az idén 50 éves Muzsikás együttes egyik alapítója a napokban ünnepli 75. születésnapját, vele beszélgetünk majd a matematikáról és Kodályról, aki bemászott az ablakon. Várja Önöket a műsorvezető: Kalmár András

 10. 18:05

  A Nap Vendége

  Kuti Zsolt, az MNB ügyvezető igazgatója. A műsorvezető Szajlai Csaba.

A mai nap műsorai

Friss hírek

 • Paranoid igazságosztó lehetett Juraj Cintula

  A Trend FM által megkérdezett kriminálpszichológus szerint paranoid igazságosztó lehetett a szlovák kormányfő támadója.
 • Csökkent az éves infláció Amerikában, az ipari termelés viszont stagnál

  A várakozásoknak megfelelően csökkent az éves infláció az Egyesült Államokban, áprilisban éves szinten 3,4%-kal nőttek az árak a Reuters konszenzusának megfelelően, ami azt jelenti, hogy az infláció év elején látott újbóli emelkedése elakadt. Ez kifejezetten jó hír a piacok szempontjából – derül ki az Akcenta jelentéséből.
 • Május 31-én irány a Rosalia Borpiknik a Trend FM-mel!

  Tavaly még csak terveztük, idén azonban a Trend FM nyitja meg a Rosalia Borpikniket május 31-én.
 • BorMárka: „A legjobbak legjobbjai!”

  Több szempontból is különlegesnek számít az idei VinAgora Nemzetközi Borverseny. A 25. alkalommal megrendezett VinAgora a Nagy Nemzetközi Borversenyek Szövetsége (VinoFed) által ajánlott 100 pontos, pozitív bírálati rendszer alapján zajlik, így hazánk egyetlen nemzetközileg is akkreditált borversenyeként tartják számon.
 • Újabb műtéten esett át Robert Fico, állapota stabil

  Ismét operáción esett át pénteken a hét közepén lőfegyveres merényletben súlyosan megsebesült Robert Fico szlovák miniszterelnök, állapota stabil, de továbbra is súlyos – jelentette be Robert Kalinák védelmi miniszter és miniszterelnök-helyettes Besztercebányán a helyi Roosevelt kórház igazgatójával közösen tartott sajtótájékoztatóján.