1. 00:00
 2. 06:35

  Reggeli Monitor Nagy Károllyal

  Adásunk címszavakban: élet a KATÁ-s adózás után; növelni kell a hazai ATM-ek számát. Fordulat a hazai lakáspiacon; véget ért a 3-as metró teljes rekonstrukciója. Külföldi munkavállalók; új hőszigetelő-anyag gyárat indított a Masterplast Szabadkán. A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara továbbra is keresi a megoldást a repohár használatra, valamint a szentendrei turizmus fellendítése. A témák kifejtője és kalauza: Nagy Károly, valamint az adás szerkesztője Gál Márk.

 3. 11:05
 4. 13:05
 5. 13:35
 6. 14:35
 7. 15:05

  Világjáró Magazin

  Visszaesett a külföldi turisták száma bizonyos országokból Szentendrén, ugyanakkor továbbra is népszerű a „mediterrán élményváros”. A 2019-es csúcsév után a koronavírus-járvány hozott beszakadást, de akkor a belföldi turizmus végül felfutott. Szentendre turisztikai vezetője szerint most a háború területi közelsége miatt kevesebb a külföldi látogató, például a távol-keleti és a tengerentúli országokból. Lőrincz Ágnes hozzátette: a város célja, hogy a hét egészében legyen programkínálat, a fenntartható turizmus mellett pedig a lassú és a kreatív turizmusra is fókuszálnak.

 8. 15:35

  Gyűjtő

  Szőnyi István az egyik legismertebb magyar festőművész, aki főképp lágy színekkel megfestett puha vonalú tájképeiről ismert. Zebegényi háza ma múzeum (Szőnyi István Emlékmúzeum), amely régóta ápolja a művész emlékét. A Gyűjtőben, Dankó Dalma művészettörténész, a múzeum vezetője mesél mesél Szőnyi művészetéről és a szombaton nyíló rajz és vázlat kiállításról, amelynek címe A falusi élet, Zebegény Szőnyi szemével.

 9. 16:05
 10. 18:05

  A Nap Vendége

  Ifj. Csoóri Sándor népzenész. A műsorvezető Mezei Dániel.

 11. 19:05

A mai nap műsorai

Friss hírek