1. 00:05
 2. 00:10
 3. 06:35

  Reggeli Monitor Imre Lőrinccel

  Magyarország élen jár a digitális település- és térségfejlesztési képzések területén Európában. A Reggeli Monitorban arról is beszámolunk, hogy egyre kevesebb a minőségi használt autó a magyarországi piac elsődleges beszerzési országaiban, mégis 10 százalékkal nőtt a forgalomba helyezett használt autók száma az első félévben. Szó lesz arról, hogy 75 százalékkal többet költünk a idén nyári játékokra, mint a tavalyi ilyenkor, és hogy egy kisebb falu éves áram igényével csökkenti villamosenergia felhasználását a Főtáv, energiahatékonysági fejlesztéseivel. A közlekedési szakértő elmondja, hogy miért nem fenntartható és miért okozna hatalmas zsúfoltságot, egy német mintára, országosan minden közösségi közlekedési eszköz használatára jogosító, olcsó klímabérlet bevezetése. Beszámolunk az ukrán front állásáról, és arról is, hogy mit keres az orosz flotta Japán felségvizein? Az Erste stratégájával nyitjuk a tőzsdét, az Equilor szenior elemzőjével pedig az árupiaci mozgásokról beszélünk, de megtudhatják azt is, hogy miért nincs reális alapja a kötelező európai uniós szolidaritási gázelosztásnak, a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal korábbi elnökhelyettese szerint. Várja Önöket a műsorvezető, Imre Lőrinc.

 4. 11:05
 5. 12:05
 6. 12:05
 7. 13:05

  Monitor

  Újabb és újabb szinteket tör át a forint. Szinte megállíthatatlannak tűnik a gyengülése. A hétvégén elesett Liszicsanszk, ezzel az orosz haderő elfoglalta Luhanszk régiót. Most már Donyecket ostromolják. A Trend FM által megkérdezett szakértő szerint a két régió elfoglalása után sem biztos, hogy leállnak a hódítással az oroszok, az ukránok pedig a korábbi be nem tartott megállapodások miatt is addig harcolnak, amíg képesek rá. Ezért nem várható egyhamar a háború vége. Szakértők szerint az orosz tankerhajók kijátszhatják a szankciókat, kőolajat és földgázt szállítva az Európai Unió kikötőibe. A megkérdezett tengerész kapitány szerint a tengerhajózásban, legális eszközökkel, korábban is és most is könnyedén kijátszhatók a szankciók, különösen, ha az is érdekelt a szállításban, akinek ellenőriznie kell. A legfrissebb tőzsdei és devizapiaci információkkal várja Önöket Nagy Károly.

 8. 13:35
 9. 14:35
 10. 15:05

  Világjáró Magazin

  A turizmusban a télből nyárba utazások igazán népszerűek, de akinek elege van a mostani hőségből, azoknak ideális úti cél lehet Izland. A műsorban szó lesz arról is, hogy a vulkanikus sziget holdbélinek tűnő tájain forgatták a Majmok bolygója film néhány jelenetét. A festői szépségű látnivalók mellett az odautazóknak arra is lehetősége nyílik, hogy ráálljanak az észak-amerikai, illetve az eurázsiai kontinensre. Milyen egy északi hajós utazás, és az arany háromszög valójában miért arany kör? Ezek is kiderülnek a Világjáró Magazinból!

 11. 15:35
 12. 16:04
 13. 16:35
 14. 17:10

  Tudatos Fogyasztó

  Adattörlő cimke és repülős ügyek. A Tudatos Fogyasztó rovat mai szakértője Dr.Inzelt Éva a Budapesti Békéltető Testület elnöke.

 15. 18:05

  A Nap Vendége

  Dr. Molnár Tamás háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, a FINA vízilabda-bizottságának új elnöke. A műsorvezető Mezei Dániel.

 16. 19:05

A mai nap műsorai

Friss hírek