1. 00:01

  GR Night Bukovszky Józseffel

  A Gazdasági Rádió különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

 2. 06:35

  Reggeli Monitor Borbély Péterrel és Suba Krisztinával

  Általános eladói nyomás alá helyezték a tőzsdéket a világszerte hétfőn közölt feldolgozóipari számok. A részvénypiacok és az arany ára határozottan esett, a forint viszont tartotta magát a kamatdöntés előtt. Erről beszélünk az elemzőkkel részletesen a műsorban, a magyar jegybanki kamat-várakozásokról, de szó esik a Mol-INA gigakártérítésről, és még annak is utánajárunk, hogyan lehet feloldani a generációs problémákat a munkahelyeken. Várja Önöket Borbély Péter.

  Belehallgatás:
 3. 10:36

  Zenei válogatás

  A Gazdasági Rádió zenéi és a legfrissebb piaci hírek, üzleti információk 15 percenként.

 4. 13:06
 5. 13:36

  Zenei válogatás

  A Gazdasági Rádió zenéi és a legfrissebb piaci hírek, üzleti információk 15 percenként.

 6. 15:05

  Virágzó vidékünk Kristóf Gáborral

  Új sorozat indul a Gazdasági Rádióban: azt igyekszünk bemutatni – legalábbis felvillantani - hogy mi minden létesült Magyarország 19 megyéjében, miben segít (és segített eddig is) a NAKVI, a Nemzeti Agrár-szaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézet az ott élőknek, és persze szó esik arról is, hogy mit terveznek, mire lenne szükség. Pest megyével kezdjük a sort. A mai műsorban kapunk egy általános helyzetképet Pest megyérő és hogy mi kell-kellene a vidékfejlesztéshez. Végül megismerkedünk egy gazdával, akinek több szürkemarhája van, mint a hortobágyi nemzeti parknak

  Belehallgatás:
 7. 15:35

  Beszállókártya Lakatos Lászlóval

  Mit ad az önkéntes munka az önkéntesnek? Érdemes e évekig spórolni, azért, hogy szabadságunk alatt rosszabb körülmények között dolgozzunk, mint a munkahelyünkön? A mai műsorban erről kérdeztem vendégemet.

  Belehallgatás:
 8. 16:06

  Monitor Délután Érczfalvi Andrással

  A boldogság témaköre egyre divatosabbá, kutatottabbá válik mind a közélet, közbeszéd és a tudományos élet terén. Ennek közgazdasági, társadalmi és pszichológiai vetületeit vizsgálja a „Boldogság közgazdaságtana” elnevezésű . konferencia ,amiről 4 óra után beszélgetünk . Mi az outsourcing? Mi az insourcing? Milyen formái vannak ,mikor jó,mik az előnyei?Az ITSH szakértője,Kiss Barna lesz a vendégünk.

  Belehallgatás:
 9. 17:10
 10. 19:06

Trend Night Bukovszky Józseffel

A Trend FM különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

2020-08-07 00:00:00

Reggeli Monitor Nagy Károllyal

Két tőzsdei nagyágyú, a MOL, és az OTP is hajnalban hozza nyilvánosságra gyorsjelentését. Élőben, elemzőkkel cincáljuk a számsorokat. Továbbra is csökkenő pályán volt az ipari termelés, de a zsugorodás mértéke lassulni kezdett. A szakértő szerint a második félévben elérheti a szektor a tavalyi teljesítményét. Megugrottak a német feldolgozóipar adatai is. Azért van bizonytalanság az elemző szerint. Nőtt a balatoni szállásfoglalások aránya az előző évhez képest. A szallas.hu adatai szerint az árak enyhén emelkedtek, és szinte képtelenség szabad helyet találni augusztusban. Érdekes beszélgetést hallhatnak péntek reggel az autóipari innovációról is. A Pesti Balhé című film az első magyar produkció,ami a mozikba került az újranyitás után. Lóth Balázs rendezővel beszélgettünk a forgatás legérdekesebb pillanatairól. Emellett még sok más érdekességgel várja Önöket Nagy Károly.

2020-08-07 06:35:00

Soul History

Délelőtt 11:00-13:00-ig a SOUL History 184.adása újabb feketezene történeti utazás, melynek végén a Happy 80’s-esek jönnek már–már Soft Rock muzsikával. De ez nem is csoda, hisz a Boldog ’80-as években minden műfaj összefolyik. A magyar rovatban bemutatkozik Somló Tominak az LGT-t, vagy épp Köves Miklós Pinyó és Závodi Zacskó Janónak a Piramist előkészítő bandája, a Non-Stop, valamint Lerch István a V’Moto-Rock-ot megalapozó virtuóz csapata a V’73, de javít a Generál is az LGT-vel vívott élharcában a TOP játszási listán…Szóval a mai lemezek is magukért mesélnek! A múlt szombat esti UP Terasz LIVE! élő SOUL History koncert pedig az alábbi linken nézhető vissza: https://www.facebook.com/senso.magico/videos/634223234133864/ Lazítsanak Velünk!

2020-08-07 11:05:00

Monitor

2020-08-07 13:05:00

Kultúr-Trend Magazin

2020-08-07 13:35:00

Mozgásban Varjú Frigyessel

2020-08-07 15:05:00

Prémium Kategória Túrós-Bense Leventével

A befektetők összességében toleránsak a második negyedéves gyorsjelentésekkel kapcsolatban, külföldön és belföldön egyaránt, hiszen mindenki számított arra, hogy a koronavírus-járványnak lesznek negatív hatásai. Ezt leszámítva elmondható, hogy a hazai blue chipek jól teljesítettek, közülük kiemelhető az OTP és a Richter –mondta Virág Ferenc, a Random Capital egyik tulajdonosa, tanácsadója. Fontos, hogy a vállalatok menedzsmentje is óvatosan optimista a jövőre nézve, ezért Virág Ferenc úgy látja, hogy a jelenlegi árazások mellett is maradt még árnövekedési potenciált a vezető papírok többségében. Pénteken a 17 órai hírek után várja Önöket a Prémium kategóriában Túrós-Bense Levente, szerkesztő-műsorvezető.

2020-08-07 17:05:00

A Nap Vendége

Láving Gusztáv, a Hiventures KKV Befektetési Igazgatója. A műsorvezető Lakatos László.

2020-08-07 18:05:00

Trend Night Bukovszky Józseffel

A Trend FM különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

2020-08-07 19:05:00

Ezerarcú Kína

2020-08-07 20:05:00

Trend Night Bukovszky Józseffel

A Trend FM különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

2020-08-07 20:35:00

Friss hírek

 • Így cseveghetnek egymással a robotautók

  Egy, a témában világszínvonalon jártas magyar cég első lépésként a közlekedésben résztvevők kommunikációjára helyezi a hangsúlyt. A Commsignia a járműkommunikációs szoftverfejlesztésekben az amerikai, európai és az ázsiai piacon is a top 3-ban található – mondta a társaság kutatási igazgatója a Trend FM műsorában.
 • A hétvégi rossz idő sem segíti a fürdők talpra állását

  Szeptemberrel kalkuláltak, ehhez képest jó hír volt, hogy májusban el tudták kezdeni a szezont a budapesti fürdők és strandok. A felfutás azonban közel sem volt olyan, mint várták. A kényszerű bezárás alatt azonban nem tétlenkedtek, felújítottak, karbantartottak és olyan komplex tisztítási eljárásokat alkalmaztak, ami a mindennapos nyitva tartás mellett nem fért volna bele. A budapesti fürdők és strandok újranyitásáról és az idei szezonról beszélgetett Érczfalvi András, műsorvezető a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. vezérigazgatójával, Szűts Ildikóval a Monitor Délután című műsorban a Trend FM-en.
 • A lélektani határ fölé kúszott a magyar bmi

  Emelkedett a beszerzésimenedzser-index értéke júliusban.
 • Az IMF-hez menekül Törökország?

  Folyamatosan romlik a török gazdaság helyzete.
 • A tavalyi számokat hozhatja idén a Richter

  Euróban számolva stagnálhat idén a Richter árbevétele – mondta a társaság vezérigazgatója. A sajtótájékoztatón emellett felköszöntötték a társaság kötelékeibe éppen ötven éve belépő volt vezérigazgatót, Bogshc Eriket is.