A résztvevők többek között olyan neves előadókat hallgathatnak meg, mint Piere Luigi Collina, a világ leghíresebb futball bírója vagy épp Tom Sellers Michelin csillagos sztárséf. Mellettük természetesen számos további sikeres üzletember és vállalkozó fog megszólalni, akik kivétel nélkül a kkv-k jelenlegi legfontosabb problémáiról fognak beszélni – írta az iotzona.hu.

Az előadók olyan kérdéseket fognak körbejárni, mint az üzleti ellenállóképesség, a változó társadalmi attitűdök, a vásárlói magatartás, de szó esik majd fenntarthatóságról, digitális technológiákról, valamint a siker egyik legnélkülözhetetlenebb tényezőjéről, a tehetségről. Az eseményen számos különböző iparágból érkeznek a megszólalók, köztük kkv-vezetők a divat, a kiskereskedelem, a pénzügy és a vendéglátás világából, valamint előadnak a Spotify, a Google, a Vodafone és a Porsche vezetői is.

„A kkv-k adják a gazdaság gerincét, emiatt az üzleti közösségeknek össze kell fogniuk támogatásuk érdekében. Az elmúlt 12 hónap különösen nehéz volt a kis- és középvállalkozások vezetőinek, akik közül sokuknak hosszú távú céljaikat kellett ideiglenesen feladniuk, miközben stabilizálták működésüket. A Vodafone Business által szervezett #ThoseWhoDare eseménysorozat olyan inspiráló személyeket szólaltat meg, akik már szembenéztek és le is küzdötték a kihívásokat, történeteikkel pedig a kkv-kat kívánják segíteni és inspirálni" – emelte ki Dobó Mátyás, a Vodafone Magyarország vállalati szolgáltatások üzletágának vezérigazgató-helyettese.

Az angol nyelvű előadássorozat ingyenes, de regisztrációhoz kötött, a részletes program és regisztrációs felület itt érhető el.

#ThoseWhoDare esemény napi témái

  • Május 17. – Üzleti rugalmasság: Hogyan erősödhet egy cég a nehézségek közepette?
  • Május 18. – Változó társadalmi attitűdök és a vásárlói magatartás: Miként tarthatunk lépést az állandóan változó igényekkel?
  • Május 19. – Fenntarthatóság: Miért válik versenyelőnnyé a fenntarthatóság?
  • Május 20. – Adatok és digitális működés: Hogyan hozhatjuk ki a legtöbbet a minket körülvevő adatokból?
  • Május 21. – Tehetség és megtartás: Mitől lesznek a munkatársak hosszú távon is motiváltak és sikeresek?