A projekt fő elemeként kialakításra került a cég székhelye, amely az összes tevékenységi körükre vonatkozóan pozitív hatással bír. Egy irodaépület és egy garázstároló került létesítésre, melyek hagyományos könnyű szerkezetes, korszerű nyílászárókkal és fokozott energetikai követelményekkel rendelkeznek.

A beruházás további részét képezte az eszközbeszerzés, amely magába foglalta a többi között lapvibrátort, áramfejlesztőt, széfet, tabletet, laptopot, hőkamerát, fémdetektoros kaput, nyomtatókat, számítógépeket, takarítógépeket és fűnyírótraktort. A beszerzett eszközök mindegyike a vállalkozás folyamatait, valamint a munkavállalók hatékony munkavégzését szolgálják.

Az energiatudatosság jegyében az új épületre napelemes rendszer került telepítésre. A társaság technológiájának fejlesztésére képzési és tanácsadási szolgáltatások igénybevétele is megvalósult.

A támogatásnak, valamint a megvalósított beruházásnak köszönhetően a LángVéd Kft. számára biztosított a folyamatos fejlődés, ezáltal hatékonyságuk növelése, amely hozzásegíti a vállalkozást a piaci pozíciójuk megtartásához.

Projektazonosító: GINOP-1.2.16-22-2023-02047