Az óriási alapterületű, majdnem 40000 m2-es létesítmény rendelkezik raktárterülettel, háromszintes irodaházzal, zöldterülettel és egy óriási parkolótérrel, ahol kedvük szerint manőverezhetnek a gépjárművezetők.

Ewald Raben vezérigazgató nyilatkozatában kiemelte, hogy fejlesztéseikkel a piaci érdekeket tartják szem előtt, és az újabb telephelyek létesítése megkönnyíti az ügyfelekkel való kapcsolattartást is.

Az új telephely vezetője nagy ígéreteket tett: „Arra összpontosítunk, hogy maximálisan kihasználjuk a hely előnyeit. Telephelyünk közel van az ügyfelekhez és így régiónkban ideális kiegészítői vagyunk a Raben Group által az ügyfelek számára nyújtott szolgáltatásoknak. A Raben Group a környezetet is szem előtt tartja beruházásai során, így korszerű műszaki megoldásokat alkalmaztunk az új épületben, melyek a logisztikai műveletek optimalizálásán keresztül lehetővé teszik az áram-, gáz- és vízfogyasztás jelentős csökkentését. Például a raktárt energiatakarékos LED technológiájú világítással szereltük fel.” – mondta Roman Pospieszyński.

A Raben Group, így a kaliszi telephely is a kis-, közepes- és nagyvállalatoknak kínálja szolgáltatásait, és logisztikailag támogatja a helyi vállalkozásokat.