Nem csak stílusában és formavilágában, de a műszaki tartalom tekintetében is meghatározó modell lesz az új Mokka, mondta el az Opel Magyarország PR- és marketing vezetője. Az idén 10 éves, egyébként nagyon kedvelt elődmodelltől nagyon eltérő városi kisterepjárón a legfeltűnőbb változás az új külső, letisztult formavilág és az autó karakteres „arca” lesz. Sümegi Zsuzsanna hozzátette, az autó belső terében a felhasználói élményt, az új Pure panel biztosítja majd. A nagyméretű fedélzeti kijelzőn nyomon lehet követni az autó működését, a kapcsolatokat és rengeteg információt, ami segítséget nyújt a vezetőnek.

Az új Mokka lesz az első olyan Opel-modell, amelyet már a bemutatójától kezdve gyártanak tisztán elektromos meghajtással is, emellett benzin és dízelmotorral is rendelhető lesz, viszont hibrid hajtással nem.

Az Opel Magyarország PR- és marketing vezetője arról is beszélt, hogy szeptembertől érkezik a népszerű kis-áruszállító, a Combo elektromos változata, és jó hír a nagycsaládosoknak, hogy a hétüléses verzió is elérhető lesz villanymotorral. Sümegi Zsuzsannával Lakatos László beszélgetett.