Vegas a show címmel idén is színpadra áll az ország egyetlen varieté előadása. Október 7-től 16-ig lesz látható a rózsaszín tollak mögé rejtett előadás. A 2021-es évhez hasonlóan most is a RAM színház ad otthont a Richter Szebasztián és Eötvös Krisztina teremtette elvarázsolt világnak.

Csak kevesen tudják, hogy a varieté a cirkusz és a színház „szerelemgyereke". A műfaj külföldön nagy népszerűségnek örvend, de a házaspárnak köszönhetően idén egyedülálló műsort láthatnak az érdeklődő.

A 2022-es előadás minden szempontból különleges lesz. Maradnak a már megszokott elemek, a szexi táncoslányok, az izmos erőemelő férfiak és az idegfeszítő akrobaták, akiket akár egy finom vacsora közben csodálhatnak a nézők. Ám most mindenből a legek érkeznek. A vacsora egyik különlegessége a Danubius Hotles cukrász séfe, Elvis kedvenc alapanyagaiból megálmodott zseton alakú sütemény.

A feledhetetlen előadáson a nemzetközi revük és varieték legnagyobb sztárjai is színpadra lépnek. Bemutatkoznak a monte-carlói, kínai, és franciaországi Nemzetközi Cirkuszfesztivál díjazottjai, a Cirque du Soleil halálkerekesei, és természetesen hazai tehetségek is emelik az est fényét.