Az XTB, a világ egyik vezető, tőzsdén jegyzett FX&CFD brókere, összefogott José Mourinhoval, minden idők egyik legkiválóbb futballmenedzserével. A portugál edző rekord mennyiségű, pontosan négy különböző országban (Portugália, Anglia, Olaszország és Spanyolország) nyert hazai címet, és egyike annak a három menedzsernek, akiknek kétszer is sikerült megnyerniük az UEFA Bajnokok Ligáját, ráadásul két klubbal. Mourinho lesz az XTB globális nagykövete az elkövetkezendő két évben.

“Igazán boldog vagyok, hogy bejelenthetem partnerségünket José Mourinhoval, aki nemcsak rendkívüli egyéniség, hanem egy olyan menedzseri szimbólum is, aki sikereit mind a stratégiára, mind a győztes gondolkodásmódra építette. Története összhangban van márkaértékeinkkel és stratégiánkkal. Vágyunk megegyezik, mégpedig, hogy elérjük azt, amit után áhítozunk és amit szeretünk. Ahogy José segíti csapatát, hogy a világ legjobbjává válhasson, hasonlóképpen szeretnénk segíteni ügyfeleinket abban, hogy az XTB által még jobb befektetőkké váljanak, ezért a legmagasabb szintű szolgáltatást és technológiát nyújtjuk számukra” - mondta Omar Arnaout, az XTB vezérigazgatója.

A José Mourinho és az XTB közös együttműködése lesz a rajtköve a brókercsoport új márkakampányának, a „Légy te is olyan, mint José”-nak. A történet kreatív ötlete a befektetők és a futballmenedzser előtt álló, mindennapi kihívások hasonlóságának koncepcióján alapul. A jó stratégia, a győzelem vágya és a kudarcból merített tanulság a siker fő tényezői mind a futball, mind a pénzügyek terén.

Nagyon boldog vagyok, hogy az az XTB nagykövetévé válhattam az elkövetkezendő évekre. Az XTB-vel folytatott beszélgetéseim és ismerkedésem folyamán egyértelművé vált számomra, hogy utunk során sok azonos értéket osztunk meg; szenvedélyesek vagyunk, szakszerűek vagyunk és mindketten szeretjük azt, amit csinálunk. Szóval nagyon boldog vagyok, hogy együtt dolgozhatok az XTB csodálatos csapatával, és több mint 200 000 kereskedőjükkel oszthatom meg saját tapasztalataimat. Ha kereskedni akarsz, légy olyan, mint én, válaszd az XTB-t” - mondta José Mourinho.