Az este első megszólalója Bíró Bence, a fulfilled.hu pszichológusa volt, akivel a jelenség tudományos oldaláról beszélgetett Maurer Kristóf, a Late Night Panic műsorvezetője. A pszichológus elmondása szerint teljesen természetes az, hogy néha megkérdőjelezzük magunkat, ugyanis ez tesz minket emberivé. A szakember kiemelte azt is, hogy a közösségi média kibővítette a lehetőségeinket, amely amellett, hogy könnyebbé tette a hétköznapjainkat, negatívan is hatott mentális állapotunkra. A modern korban gyakori jelenséggé vált, hogy az internet világában sokan kicsinek, vagy jelentéktelennek érzik magukat – ez pedig gyakran a karrierútjukra is rányomhatja a bélyegét.

A teljes beszélgetést itt érhető el:

Bíró Bence után Kovács András Péter, a Dumaszínház humoristája lépett a színpadra, aki életpályájának elmesélésével próbált segíteni az érdeklődőknek. Kovács András Péter gimnazista korában papnak tanult, majd jogi egyetemet végzett el, és ezen a területen vállalta el első munkáját is. A humorista ebben az időszakban veszítette el édesapját, azonban elmondása szerint ez nem letörte, sokkal inkább motiválta: Minden krízis egyben lehetőség is, ezért nem kell megijedni ezektől a pillanatoktól – mondta a Karinthy-gyűrűs humorista. Maurer Kristóf Kovács András Pétert ezen felül a színpadra állásról, gyereknevelésről és az élet váratlan fordulatairól is kérdezte.

A teljes beszélgetést itt érhető el:

Az este záró beszélgetésének vendége Babaitisz Jorgosz, azaz Lil Frakk volt, aki 23 éves korának ellenére már 4 nagylemezzel rendelkezik, és a magyar zenei újhullám egyik legjelentősebb képviselőjének számít. Az interjú során az énekes rövid, ámde annál kalandosabb életútjáról volt szó: többek között arról, hogyan lehet az internetnek köszönhetően felkapottá válni, és miként befolyásolja ez az ember gondolkodását, főleg fiatalkorban. Lil Frakk több olyan dala is van, amelyet már 100 ezernél is többen hallgattak meg: egyebek mellett erről is kérdezte őt Maurer Kristóf, de szóba került az egyetemi tanárképzés, a családalapítás és a felgyorsult világ is.

A teljes beszélgetést itt érhető el:

Az estet Kovács Miklós (Szia Anya zenekar) és Major Dorci (Pandora Projekt) közös akusztikus koncertje zárta, amelyen a kapunyitás jelenségéhez kapcsolódó dalokat adtak elő a közönségnek. A látogatók ingyenes tombolán is részt vehettek, amelyen többek között társasjátékokat, színházjegyeket és egyéb értékes tárgyakat lehetett nyerni. Az est végével a Late Night Panic projekt nem ért véget – a közösségi médián továbbra is próbálják felhívni a fiatalok figyelmét a jelenségre, annak érdekében, hogy minél hatékonyabban tudjanak védekezni ellene.