Sárvári Krisztina egyszerre három szállodát vezet, a noszvaji, négy csillag superior besorolású Oxigén Hotel Family & Spa-t, a szintén noszvaji, háromcsillagos Tündérkertet, valamint a ráckevei, négycsillagos Duna Relax & Event Hotelt.

Érdekesség, hogy egymástól sokban különböző típusú szállodákról van szó, az Oxigén például bababarát, a Duna pedig felnőttbarát hotel. Ennek megfelelően az előbbiben a SZÉP-kártyát is nagyobb arányban, 15-20 százalékban használják, a sok nyugdíjast is fogadó ráckevei szállodában 10-12 százalékban.

(Oxigén Hotel Family & Spa)

Az árazás is különbözőképpen zajlik: Ráckevén dinamikus árazás van, kilenc szobaárat váltogatnak a telítettségnek, szezonalitásnak és egyéb tényezőknek megfelelően. Noszvajon ezzel szemben csomagárakat alkalmaznak, szezononként fix árakkal, de itt is készülnek áttérni a dinamikus árazásra, mivel a szakember szerint ez jelenti a jövőt.

Az idők változását más téren is érzékelik a szállodák, az egyéb értékesítési csatornákon megmaradt szobákat például online adják el.

Marketingköltségeik kb. 70 százalékát is már az online marketing teszi ki, de tapasztalataik szerint a nyomtatott újságokban történő megjelenésre is szükség van.

(Oxigén Hotel Family & Spa)

Az általa vezetett szállodákban Sárvári Krisztina szerint a teljesítménymérés és a visszacsatolások kezelésének digitalizálása is hasznos lenne. Ezzel együtt kiemeli az emberi tényező fontosságát. Mint mondja, épp most jött haza Amerikából, ahol a jobb vendégélmény érdekében a modernizálás mellett fokozottan használják az emberi munkát is. A múzeumokban például a táblák mellett is áll egy alkalmazott, aki segít a tájékozódásban, az éttermekben pedig lépten-nyomon megkérdezik, hogy minden rendben van-e a szolgáltatással, jól érzi-e magát a vendég.

Itthon a munkaerőhiány miatt persze ezt nehéz megvalósítani, a problémát Ráckevén sok tanulóval, Noszvajon Kárpátaljáról érkező dolgozók foglalkoztatásával oldják meg.

Sok más mellett a szállodaigazgató arról is beszélt, hogyan tudják aktivitásra bírni a vendégeiket. Ráckevén például kvízjátékokat szerveznek, amellyel be lehet járni a települést. Noszvajon ebből a szempontból könnyebb a helyzet, mivel a vendégeket jól rá lehet venni egy egri kirándulásra, és helyben is sok program van. A szállodák érkezéskor kis füzetet adnak a vendégnek, amelybe pecsétet kap, ha részt vesz valamely külső vagy belső programon, a pecséteket pedig kedvezményekre lehet beváltani.