Ő nem más, mint Günzer Tamás, aki az Év Bortermelője Magyarországon 2023 díj nyertese. Ezért nemigen találtunk méltóbb alkalmat, mint az évzáró műsorunkat ahhoz, hogy Tamást vendégül lássuk és megtudjuk tőle azt, hogy mennyire voltak eseménydúsak az elmúlt napjai, ahogy azt is, hogy mi mindent tervez 2024-re. Egy kis számvetés és egyúttal előre tekintés, mindez néhány nappal az új esztendő előtt kimondottan aktuális.

Günzer Tamás szerint: a bor mögött egy stílus van, és az az embernek a legjobb kifejezője szerint egy bor!” A terveiről szólva pedig azt mondta: „szeretném maximálisan kiaknázni ezt a csodálatos címet, amit elnyertem az idei évben, itt gondolok arra, hogy nagyon sokat fogok menni a következő évben, tehát a következő évemet arra szánom, hogy mozogjak, hogy menjek és minél jobban, minél több helyen népszerűsíthessem egyrészt a borvidékemet, másrészt meg a saját pincészetemet. Szeretném ezt kihasználni, hogy még többen megismerjenek és, hogy még könnyebb legyen például az utódomnak átadni a pincészetet, hogy még egy kicsit ismertebb pincészetet vezethessen majd tovább”.

Gál Márk, Antal Gábor, Günzer Tamás, Zilai Zoltán

Sikerekben és szép élményekben (borok kíséretében) gazdag boldog új évet kívánunk! A teljes BorMárka stáb nevében köszönjük az egész éves (34 adás + 4 ismétlő) figyelmet!

A teljes beszélgetés elérhető pénteken 19:00-tól a Trend FM YouTube-csatornáján, de megtalálnak bennünket a Podcastgyár by TrendFM applikációval is.