Vass Lajos, az Óbudai Társaskör igazgatója. A műsorvezető Kutasi Judit.

2021-06-17 18:05:00

Rácz Zsófia, fiatalokért felelős helyettes államtitkár. A műsorvezető Kutasi Judit. (ismétlés)

2021-06-20 18:05:00

Az SZTE kutatásokkal segíti a Kárpát-medence szárazodása elleni harcot

A Szegedi Tudományegyetem geográfus kutatói korszerű térinformatikai módszerekkel vizsgálják a Kárpát-medence szárazodásának okait, társadalmi és gazdasági következményeit. Kutatásaik rámutatnak, hogy az éghajlatváltozás hatásainak előrejelzése, következményeinek kivédése csak komplex földrajzi elemzésekkel lehet eredményes.

Részletek

Vidd tovább a dallamot - a Nemzeti Filharmónikusok 2021/2022-es évada

„Vidd tovább a dallamot!” - új szlogenünk egy hitvallás, a jövőbe vetett új hité. Évadunk a szokásosnál is színesebb és izgalmasabb. Szeretnénk Önöket kárpótolni az elmúlt másfél év elmaradt koncertélményeiért. Szeretettel várjuk Önöket! Vigyük tovább együtt a dallamot és gyógyuljunk a zene erejével!” – Herboly Domonkos, a Nemzeti Filharmonikusok főigazgatója

Részletek

100 milliós bírság a pandémia alatt megtévesztően hirdető cégnek

A Gazdasági Versenyhivatal 100 millió forintos bírságot szabott ki egy szlovén cégre, amiért a COVID-19 vírustól való félelmet kihasználva a megfelelő engedélyek hiányában, valótlan ígéretekkel forgalmazta fertőtlenítőszerét.

Részletek

Mentor 5. adás - Vállalati kockázattérképek

A vállalatoknak számos kockázattal kell szembe nézniük, amelyek veszélyeztethetik céljaik, küldetésük elérését, stratégiájuk megvalósítását. Elsődleges feladat természetesen a kockázatok pontos azonosítása, majd azok értékelésével meg kell határozni a kockázatok mértékét. A Mentor 5. adásában a vállalati kockázatok azonosítása a téma.

Részletek

Mentor 4. adás - Pénzügyi tervezés

Eredményterv, mérlegterv és likviditási terv a központban. Eheti szakértő vendégünk Paulovits Márton, az EY felvásárlással és akvizíciókkal foglalkozó csapatának igazgatója.

Részletek

MENTOR – kinek jó ez?

Vállalati stratégia, üzleti tervezés, kockázatmenedzsment, tudásfejlesztés, branding. Ezekben segít a MENTOR, a TREND FM gazdasági reality műsora. A szervezők szerint a sorozattal mindenki jól jár.

Részletek

DAS

Autókár – kátyúkár esete

Bővebben The post Autókár – kátyúkár esete appeared first on D.A.S. Jogvédelmi Biztosító Zrt..

Részletek

Kötelezhetem-e a munkáltatót arra, hogy légkondis céges autót biztosítson számomra?

Bővebben The post Kötelezhetem-e a munkáltatót arra, hogy légkondis céges autót biztosítson számomra? appeared first on D.A.S. Jogvédelmi Biztosító Zrt..

Részletek

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.