1. 00:00

  Trend Night Bukovszky Józseffel

  A Trend FM különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

 2. 06:35

  Reggeli Monitor Szűcs Péterrel

  Számtalan kisüzlet csak késve tudott kinyitni a munkaerőhiány miatt a Balatonnál, de összességében jó volt a szezon – derült ki a Kereskedelmi és Vendéglátó Vállalkozók Somogy Megyei Érdekképviseletének szezonértékelő fórumán. Ismét gyorsult a kiskereskedelmi forgalom növekedése júliusban. A KSH naptárhatástól megtisztítva 6,4 százalékos éves növekedést mért. Az élelmiszerértékesítés 4,5, a nem élelmiszer-jellegű eladások 9 százalékkal bővültek. Németországban az év elején kezdték a forgalmazását, ma már Európa 15 országában árulják a ghb drogokat kimutató karszalagot. Június óta a magyar fiatalok is viselhetik a bulikban a Xantus nevű eszközt, amely arra figyelmeztet, ha valakinek ginát csempésznek az italába. Részvényesitől kér segítséget a Norwegian Air. A társaság két év haladékot kért kölcsöneinek megfizetésére, melyek összege meghaladja a 380 millió dollárt. A fapados légitársaság azután került pénzügyi válságba, hogy egy, a megkérdezett szakértő szerint túlságosan nagymértékű flottafejlesztésbe kezdett. Régeben nagy verseny volt az olasz tengerparti desztinációk között a minél több turistáért, ma már inkább együttműködnek ezek a városok- mondta a Consorzio Lignano Holiday elnöke a Trend FM-nek. Ezen kívül elemezzük az amerikai gazdaság aktuális állapotáról szóló BÉZS-könyvet is, valamint beszélünk a legújabb agráripari befektetési lehetőségekről. Tartsanak velünk, várja Önöket a műsorvezető, Szűcs Péter!

  Belehallgatás:
 3. 11:05
 4. 12:05
 5. 13:05
 6. 13:35
 7. 15:05
 8. 16:05

  Tudatos Fogyasztó

  A Tudatos Fogyasztó rovat mai vendége Merényi Zsuzsa a Pénziránytű Alapítvány oktatási igazgatója. Beszélgetésünk témája, hogy közel 400. 000 diák tanulhat idén alapvető pénzügyi-gazdasági ismereteket az iskolákhoz eljuttatott ingyenes munkafüzetekből és tankönyvekből.

  Belehallgatás:
 9. 16:35
 10. 17:15
 11. 18:05

  A Nap Vendége

  Baldauf Csaba MSZÉSZ alelnök. A műsorvezető Érczfalvi András.

  Belehallgatás:
 12. 19:05

  Trend Night Bukovszky Józseffel

  A Trend FM különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

Trend Night Bukovszky Józseffel

A Trend FM különleges zenei válogatása minden nap, este hét és reggel hat óra között. Benne - a teljesség igénye nélkül - jazz, lounge, chill out, soul, blues, folk és világzene, úgy, ahogy máshol még nem hallotta!

2019-09-18 00:00:00

Reggeli Monitor Nagy Károllyal

Nem tülekednek az ügyfelek a biztonságosabb, szerződésmódosítással elérhető fix kamatozású jelzáloghitelekért, az adósok csupán kis része cserélné le jelenlegi szerződését a kiszámíthatóbb konstrukcióra – közölte a Bank360. Megkérdeztük: vajon mi az ok? Emelkedett a ZEW gazdaságkutató Németországi gazdasági hangulatindexe. Azért túlzott bizakodásra még nincs ok. Az önkormányzati kampány a kellős közepén tart. Az egész folyamatot leegyszerűsítené, ha elektronikusan gyűjtenék a kopogtatócédulákat – mondta a Netlock ügyvezető igazgatója. Mi lesz a biztonsággal? Erre is válaszolt. Ugyan jelent plusz feladatokat, mégis inkább az előnyeit érzik a működésben a tavalyi tőzsdére lépésnek - mondta el Nap Vendége című műsorunkban a Megakrán Nyrt. felügyelő bizottságának elnöke. Könnyebb volt például a bankokkal megállapodniuk. A klímaváltozás miatt fontos, hogy a korábbiaknál ellenállóbbak legyenek a vetőmagok, és a búzafajták – mondta a Vetőmag Szövetség ügyvezető igazgatója. A klímaváltozás miatt egyre fontosabb mindez. De lesz szó az aranypiacról, és természetesen az olajárakról. Nagy Károly várja Önöket szerda reggel.

2019-09-18 06:35:00

Kultúrpart

2019-09-18 11:05:00

Monitor

2019-09-18 13:05:00

Kultúr-Trend Magazin

2019-09-18 13:35:00

Gyűjtő

2019-09-18 15:35:00

Kultúrpart

2019-09-18 16:05:00

A Nap Vendége

Paulovits Márton, a Kibocsátói akvizíciók igazgatóságának igazgatója, és Vitkovics Péter, a DM-Ker stratégiai tanácsadója.

2019-09-18 18:05:00

Friss hírek

 • Rejtélyes drónok kavarták fel az olajpiacot

  Az Egyesült Államok a nyertese a hétvégén Szaúd-Arábiában történt, olajfinomítók elleni dróntámadásoknak- mondta az Erste Befektetési Zrt. olaj-és gázipari elemzője.
 • Meghalt Konrád György

  Életének 87. évében elhunyt Konrád György Kossuth- és Herder-díjas író, esszéista, szociológus. Konrád Györgyöt hosszan tartó, súlyos betegség után otthonában érte a halál. Temetéséről később intézkednek. Konrád György a magyar próza világszerte egyik legismertebb alakja, műveit 12 nyelvre fordították le.
 • Ízes Magyarország: Marhajó Ízek Fesztivál

  Nyárson sült ökör, hazai marhaburger és helyi receptek Sárrétudvariban, szeptember 14-én.
 • Ízes Magyarország: Bioétel és Borfesztivál

  A bioételek és a kiváló borok találkozásából csak jó születhet Hajdúszoboszlón, a szeptember 13–15-i fesztiválon.
 • Három szolgáltató az 5G-s frekvenciaárverés listáján

  A Magyar Telekom Nyrt.-t, a Telenor Magyarország Zrt.-t és a Vodafone Magyarország Mobil Távközlési Zrt.-t vett árverési nyilvántartásba a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság. Az árverési eljárás az ötödik generációs mobiltechnológia bevezetésének támogatására és a vezeték nélküli szélessávú szolgáltatásokra alkalmas frekvenciák értékesítésére indult. Az eljárás a tartalmi vizsgálattal, majd a licitnapokkal folytatódhat, eredmény késő őszre várható.