Komáromi Balázs
Komáromi Balázs

Ebből a versenyből rengeteget tanulhatunk a kkv-k világáról. A műsor ugyanis a szektor valós problémáit térképezi fel, konkrét példák feldolgozásával. A sorozatba az elmúlt négy évben olyan vállalatvezetők jelentkeztek, akik hittek abban, hogy napi feladataik mellett egy kis extra erőfeszítéssel, tanulással sikeresebbé, versenyképesebbé is válhatnak.

Hiszünk benne, hogy egy ilyen vitafórum mindig érdekesebb, mint egy előadás. Fontosnak tartjuk, hogy a versenyzők saját bőrükön, de tét nélkül tapasztalhassák meg, mit jelent kockáztatni, hibázni vagy épp nyerni.

A kkv-k kiválasztott képviselőinek ez egy óriási lehetőség, egyben vissza nem térő alkalom, hiszen a tizenhárom hét alatt egy üzleti coach kizárólag cégük fejlesztésükkel foglalkozik, az általuk elkészített feladatokat pedig a Big 4 értékeli. A GR2 tehát egy olyan ingyenes szervezetfejlesztés, konzultáció, megmérettetés és tudásfejlesztés is egyben, amelyhez – a győztes esetében – még egy egymillió forint értékű médiamegjelenés is társul.

A Trend FM műsora tapasztalatunk szerint a mai médiapiacon, egyben a gazdasági életben is egy egyedi, hiánypótló kezdeményezés. A sorozat március 28-án, kedden 16:30-tólhallható, az FM 94,2-es frekvencián.