A Tripadvisor értékelése szerint a St. Andrea étterem a 81. legnépszerűbb Budapesten. Lizsicsár Miklós, a St. Andrea étterem menedzsere és Barna Ádám séf vöröshagymával érkezett a stúdióba, és úgy meséltek Buza Sándornak az elmúlt 5 év kihívásairól. Sokat segített a kezdeti időszakban a St. Andrea pincészet, amely borkínálatával csalogatta a vendégeket. Az is fontos, hogy az Eiffel Téren van az étterem, a Nyugati pályaudvarnál, ami a turisták miatt is jó elhelyezkedés.

A stúdióban ikonikus magyar alapanyagokból készített ételt vitt Barna Ádám séf. Ő azon a véleményen van, hogy nem kell mindig új alapanyagokból készülő ételt kitalálni, hanem a magyar ízélményeket kell új és új tálalásban prezentálni a vendégek felé. A séf szerint akár a főzelékből is lehet egy nagyon egyedi ízvilágot kialakítani, ami visszacsábítja a vendégeket.

Az étterem menedzsere és séfje is azt mondta, hogy az étterem magyar és nem magyaros. 2019-ben Lizsicsár Miklós az év szervízembere lett. Tulajdonostársként is napi munkát végez az étterembe. "Figyelem a munkatársak és a vendégek minden rezdülését. Érezni kell a vendégnek a gondoskodást" - vallott munkájáról Lizsicsár Miklós.

A két szakember szerint az is fontos számukra a vendéglátásban, hogy megpróbálnak egyediek maradni. Itt hallgathatja meg az interjút teljes terjedelmében.