Az otthoni balesetek java része a fürdőszobához, még konkrétabban pedig a fürdőkádhoz köthető, így amikor a családban éppen ebből származóan baleset történt, az UDOOR fürdőkádajtó alapítói gondoltak egy nagyot, és elkezdtek univerzális ajtókkal foglalkozni, mellyel a mai napig már rengeteg idős és mozgásában korlátozott embernek tudtak segíteni!

Hogy mi is az az univerzális ajtó? Mindjárt megtudod!

A megoldás a fürdőkádajtó!

Az univerzális kádajtó azt a problémát hivatott megoldani, amikor időskorban, sokszor tipikus időskori betegségektől terhelten nem tudjuk már biztonságosan használni a kádat, nem tudunk stabilan belelépni, gyakran szédülünk, mozgásunk bizonytalan.

Hogy ne kelljen olyan nagy döntést meghozni, hogy kád vagy zuhanyfülke, a fürdőkádajtó beszerelése a megoldás.

Ha úgy döntesz, hogy a már meglévő fürdőkádadra szeretnél egy fürdőkádajtót, akkor nem fosztod meg magad az ülőfürdőzés örömétől, amelyek gyógynövényes formában vagy termálkapszulával felturbózva enyhíthetik a fájdalmad, a reumatikus tüneteidet, de akár a vérkeringésednek is jót tesz.

Mivel egyszerű, gyors és hatékony a beszerelése, ezért attól sem kell tartanod, hogy nagy felfordulást okozna ez az otthonodban. Csábítóan hangzik, igaz?

Kiváncsi vagy rá, hogyan működik?

Az első és legfontosabb, hogy a speciális rögzítésnek köszönhetően stabilan fog záródni a fürdőkádajtó, és teljesen vízzáró lesz, így akár ülőfürdőt is vehetsz, és egy csepp víz sem fog távozni a kádból az ajtón keresztül.

Szerencsére nemcsak biztonságosak a fürdőkádajtók, de dekoratívak is, így a magasfényű, hófehér hőkerámia tovább emeli majd a fürdőszobád fényét.

Bár alapvetően minden formájú kádhoz beilleszthető, azért az előzetes felmérés elengedhetetlen jelentőségű, hiszen a kád anyagát is figyelembe kell venni, és ha gyengébb anyagból készült, akkor ott azt ki kell pótolni.

Ha meghoztuk a kedved, és szívesen hallgatnád meg az UDOOR fürdőkádajtó részletes ajánlatát, akkor keresd fel őket bátran!

A biztonság az első és legfontosabb!

Amikor idős ember van a családban, hirtelen minden átértékelődik. Ami tegnap még teljesen jól használható volt, ma már akadálypálya.

Hogy minél tovább tudja magát mindenki ellátni, és ne szoruljon sokszor kínos segítségre, a fürdőkádajtó, kapaszkodók, csúszásmentes kádbevonat kombinációjával a lehető legtovább kitolható az önállóság!

Gondoskodj szeretteidről, mielőtt túl késő lenne, ne várd meg a súlyos fürdőszobai balesetek bekövetkeztét!