Az infokommunikációs szektorban kiválasztott 50-es jelöltlistát egyrészt a szakmai zsűri értékelte, másrészt pedig az ITB néhány éve egy új, objektív mérőeszközt is alkalmaz az értékelő rendszerükben. Ennek része a közösségi médiafelületeiken mérhető sikerráta, valamint az eseményeiken való szereplések visszacsatolása is. A végleges rangsor felállításakor most is szerepet játszottak az elmúlt egy év üzleti sikerei is.

Lassan már hagyomány, hogy az Invitech eredményesen szerepel az IT Business éves díjátadó gáláján, ahol a legsikeresebb infokommunikációs projekteket és vezető szakembereket ismerik el. Idén is így történt: a héten megrendezett eseményen a szakmai zsűri és a közönségszavazás együttes eredménye alapján Marton László, az Invitech vállalati értékesítési vezérigazgató-helyettese a TOP 25-ös listán a 10. helyezést érte el.

A vállalat szakmai elismertségét is kifejező helyezés jelentőségét növeli, hogy idén a szokásosnál is erősebb volt a mezőny. A teljes lista az ITBusiness.hu oldalon található.

Marton László idén június óta az Invitech vállalati értékesítési vezérigazgató-helyettese. Feladatköre kiterjed az üzleti ügyfelek részére biztosított távközlési és IT-szolgáltatások értékesítésére, valamint a teljes körű ügyfélkapcsolati tevékenység irányítására.

A szakember az elmúlt időszak legfontosabb eredményének az egységes értékesítési szervezet kialakítását tekinti. Ennek részeként valósult meg az iparág-specifikus nagyvállalati fókuszterületekre koncentráló működés, továbbá létrejött a hatékony középvállalati értékesítést célzó egységes modell. Mindezek eredményeként az iparági átlagot meghaladó növekedést sikerült elérni a megcélzott ügyfélszegmensekben.

Marton László korábban meghatározó szerepet töltött be az Invitech informatikai kompetenciájának megteremtésében és az infokommunikációs szolgáltatások bevezetésében. Majd éveken keresztül irányította a társaság nagyvállalati és kormányzati értékesítési tevékenységét, mely később kiegészült a középvállalati szegmens ügyfélkörével is.

Top 25 – 10. helyezett: Mindent tud a B2B és a sales világáról – Olvassa el az IT Business összefoglalóját is!