2020-09-22 18:05:00

Tomaj Zsófia, Fenntartható fejlődési szakértő. A műsorvezető Kutasi Judit. (ismétlés)

2020-09-20 18:05:00

Az ATENOR budai fejlesztése, a RoseVille jogerős építési engedéllyel gőzerővel halad előre

Jogerős építési engedélyt kapott a Budapest legnagyobb irodaparkjait fejlesztő belga ATENOR legújabb, budai projektje, a III. kerületi Bécsi úton elhelyezkedő RoseVille. A brüsszeli tőzsdén jegyzett ingatlanfejlesztő tavaly tavasszal vásárolta meg a Bécsi út 68-84. szám alatti, 6.604 m2-es telket, amelyre a főváros egyik legexkluzívabb, “A+” kategóriás 15.000 m2 irodaházát valósítja meg.

Részletek

Celebek helyett egyre inkább tizenéves véleményvezéreket követnek a fiatalok

A 18 év alattiak internethasználati szokásait, mozgatórugóit feltáró reprezentatív kutatást készített a Magyar Telekom a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány szakmai partnerségében. A hiánypótló InternetMOST felmérés keretében magukat a tizenéveseket kérdezték arról, mire használják leginkább az internetet, mit jelent számukra az online tér és arról is, mennyire érzik magukat biztonságban a virtuális világban. A kutatás többek között rámutatott az influencer-jelenség erősödésére, hiszen kiderült, a fiatalok 30%-a népszerű YouTube és Instagram oldalakról tájékozódik, illetve online idejük 56%-át a közöségi oldalak pörgetésével töltik.

Részletek

Autóőrszem: így segíthet a többi autósnak

Az Autóőrszem alkalmazáson keresztül rendszám alapján üzenhet másoknak.

Részletek

MENTOR – kinek jó ez?

Vállalati stratégia, üzleti tervezés, kockázatmenedzsment, tudásfejlesztés, branding. Ezekben segít a MENTOR, a TREND FM gazdasági reality műsora. A szervezők szerint a sorozattal mindenki jól jár.

Részletek

MENTOR – miért nem GR2?

Ahogy egy vállalkozásnak, úgy, egy rádióműsornak is meg kell újulnia. Ha ez a MENTORBAN, a Trend FM gazdasági reality sorozatában kiosztott feladat lenne, a mi megoldásunk ilyen lenne.

Részletek

DAS

Tömegközlekedés maszk nélkül

Bővebben The post Tömegközlekedés maszk nélkül appeared first on D.A.S. Jogvédelmi Biztosító Zrt..

Részletek

Új fogyasztóvédelmi szabályok

Bővebben The post Új fogyasztóvédelmi szabályok appeared first on D.A.S. Jogvédelmi Biztosító Zrt..

Részletek

A médiaszolgáltatási tevékenységet a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.