Simonyi Tamás, a KPMG Tanácsadó Kft. szenior igazgatója. A műsorvezető Emőd Pál.

2021-06-22 18:05:00

Erős Antónia televíziós műsorvezető, az Egy Csepp Figyelem Alapítvány vezetője és alapítója. A műsorvezető Kutasi Judit.

2021-06-21 18:05:00

Szigorodnak a feltételesen visszatérítendő támogatások szabályai

A 2021-27-es pályázati ciklus fontos jellemzője lesz a feltételesen visszatérítendő konstrukciók megjelenése - az eddig alkalmazott - vissza nem terítendő konstrukciókkal szemben. Ezeknél a pályázók az elnyert támogatást, visszatérítendő támogatás formájában, 100% előlegként hívhatják le, majd a beruházást befejezését követően, a visszatérítendő támogatás - bizonyos feltételek teljesülése mellett - részben vagy egészben vissza nem térítendővé válik.

Részletek

Jól teljesített élesben a Siemens Sicharge UC az elektromos busznál

Egy érdekes, hasznos tapasztalatokkal kecsegtető hazai együttműködés részese lett a Siemens a Zöld Busz Programon keresztül. A projekt célja az elektromos buszok tesztelése és annak nyomon követése, hogyan teljesítenek a mindennapi közlekedés során. Magyarország több nagyvárosában egy hónapon keresztül élesben üzemelnek ezek az elektromos buszok, melyek közül az egyiket, egy Mercedes-Benz eCitarót április 12. és május 9. között a Siemens Sicharge UC töltötte.

Részletek

Az SZTE kutatásokkal segíti a Kárpát-medence szárazodása elleni harcot

A Szegedi Tudományegyetem geográfus kutatói korszerű térinformatikai módszerekkel vizsgálják a Kárpát-medence szárazodásának okait, társadalmi és gazdasági következményeit. Kutatásaik rámutatnak, hogy az éghajlatváltozás hatásainak előrejelzése, következményeinek kivédése csak komplex földrajzi elemzésekkel lehet eredményes.

Részletek

Mentor 5. adás - Vállalati kockázattérképek

A vállalatoknak számos kockázattal kell szembe nézniük, amelyek veszélyeztethetik céljaik, küldetésük elérését, stratégiájuk megvalósítását. Elsődleges feladat természetesen a kockázatok pontos azonosítása, majd azok értékelésével meg kell határozni a kockázatok mértékét. A Mentor 5. adásában a vállalati kockázatok azonosítása a téma.

Részletek

Mentor 4. adás - Pénzügyi tervezés

Eredményterv, mérlegterv és likviditási terv a központban. Eheti szakértő vendégünk Paulovits Márton, az EY felvásárlással és akvizíciókkal foglalkozó csapatának igazgatója.

Részletek

MENTOR – kinek jó ez?

Vállalati stratégia, üzleti tervezés, kockázatmenedzsment, tudásfejlesztés, branding. Ezekben segít a MENTOR, a TREND FM gazdasági reality műsora. A szervezők szerint a sorozattal mindenki jól jár.

Részletek

DAS

Közlekedési baleset külföldön

Bővebben The post Közlekedési baleset külföldön appeared first on D.A.S. Jogvédelmi Biztosító Zrt..

Részletek

Termékfelelősség – Amikor egy termék megbetegít

Bővebben The post Termékfelelősség – Amikor egy termék megbetegít appeared first on D.A.S. Jogvédelmi Biztosító Zrt..

Részletek

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.