Az üzleti transzparenciához nagyban hozzájárul a Vodafone Magyarország új, kkv-knak szóló üzleti döntéseket támogató céginformációs szolgáltatása, mely átláthatóvá teszi az együttműködést, és segíti a vállalkozásokat abban, hogy olyan partnereket találjanak, akikkel transzparens, jövedelmező üzletet tudnak kötni.

A Vodafone Magyarország és a Bisnode Magyarország együttműködési megállapodást kötött annak érdekében, hogy ügyfeleik egyedi feltételekkel és havidíjas konstrukcióban elérjék a Partner Control és Partner Monitoring szolgáltatásokat, ezzel is támogatva őket üzleti döntéseikben.

„A kkv-szektor a magyar gazdaság fontos részét képezi, a Vodafone is kiemelt figyelmet szentel ezekre a vállalkozásokra. Céginformációs szolgáltatásaink olyan minőségi adatokat nyújtanak ügyfeleinknek, amelyek segítenek optimalizálni és biztonságosabbá tenni a működésüket.

A megfelelő partner kiválasztása létfontosságú lehet, hiszen általuk tudják a vállalkozók nagyban növelni az üzleti lehetőségeiket” – nyilatkozta Király István, a vállalati szolgáltatások üzletág vezérigazgató-helyettese.

A teljes cikket az IoT Zóna oldalán olvashatják el.