Látásjavítással, szemüvegek értékesítésével foglalkozó vállalkozásként nem csak a szemüvegek felírása, elkészítése és értékesítése a céluk, hanem hogy az ügyfeleinknek végre pontosabb, hatékonyabb és kényelmesebb élete legyen úgy, hogy új szemüvegük egyben vonzóbb megjelenést is biztosítson számukra.

Taupert Szilvia, a Taupert Szemvizsgálat – ZEISS Vision Center ügyvezetője

Azoknak a látásukra igényes embereknek tudnak igazán segíteni, akik értékelik, hogy az általános 10-20 perces vizsgálat helyett a Taupert Szemvizsgálat 1 óra. Század dioptria pontos mérésekkel, valódi 3D-s jeleket tartalmazó polatesztes vizsgálattal és a legfontosabb szembetegségek szűrésével foglalkoznak. A vizsgálattal töltött idő csak az ügyfélről és a látásáról szól. Azoknak, akiknek szemüvegviselőként számít, hogy a keret, amit a következő időszakban arcukon viselnek, tudatos szín, forma és stílus elemzéssel kerüljön kiválasztásra azért, hogy szemüvegük ne csorbítsa, hanem kifejezetten emelje megjelenésüket, és ügyfeleik biztosak lehetnek abban, hogy a szemüveg vásárlás után is számíthatnak segítségükre.

Az ügyféligények kiszolgálása mellett tudatosan törekszenek arra, hogy 21. századi ZEISS műszerezettség és a legmodernebb módszerek alkalmazásával előmozdítsuk egy fejlettebb látáskultúra kialakítását Magyarországon. A Taupert Szemvizsgálat 2016 óta a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala által védjegy oltalom alatt álló brand. A szakmai és ügyfél elégedettséget célzó fejlesztéseikkel létrehozott rendszer „A 21. század látásigényeire szabott vizsgálatért” Innovációs díjat nyert 2017-ben. 2019-ben pedig megjelent Magyarország első szemüvegviselőknek szóló könyve A SZEMÜVEGESEK BOLDOGABBAK címmel.