Becsülendő feladat saját céget indítani, kilépni a napi 8 órás munkahelyről és 24 órában a magunk álmait megvalósítani – mondta Paulovits Márton. Az elmúlt év azonban idei versenyzőinknek is megtanította, hogy így sem lehet mindenre felkészülni. Szerencsés területekről érkeztek, de nekik is számos új feladatot hozott a pandémia.

 

A nulladik adás felvételén, balról: Dr. Molnár Imre, Paulovits Márton, Taupert Szilvia, Érczfalvi András, Szekrényi Péter és Herczeg Andrea.

A Csak a Mentes fő profilja a rendezvények, de ezek az események nem kompatibilisek az online formátummal. A Taupert Szemvizsgálat nevéből fakadóan szintén személyes kontaktussal jár, de járványállóvá alakították a vizsgálókat és a működésüket. Az Amtech Rendszerház informatikai cégként a megsokszorozódott megbízásokkal kellett megbirkózzon. Ez is kihívás, hogy ne merüljenek el a megrendelésdömpingben – mondta Szekrényi Péter – ehhez is fel kellett nőni.

Molnár Imre egyetért azzal, hogy mindent nem lehet a járványnak alárendelni, mindent nem lehet online térbe terelni. Saját példájából kiindulva, coachként online helytállni sem volt tökéletesen átültethető körülmény. A helyzethez képest kreatívnak kellett lenni. Az elmúlt időszak egy kihívás volt és lesz, akárcsak a versenyzőkre váró következő 12 hét, ahogy Molnár Imre fogalmazott: "Kemény lesz, de még nem sikerült lebeszélnem őket. Sokat kell dolgozni a cégeknek, de amennyit beletesznek, annyit tudnak majd kivenni is."

Az adást itt hallgathatják meg.

További információ: trendfm.hu/mentor