Az állami hátterű hitelgarancia népszerűségét mutatja, hogy 2020-ban több, mint 26 000  vállalkozás mintegy  33 000 darab ügyletéhez 995 milliárd forint összegben vállalt kezességet a Garantiqa Hitelgarancia Zrt.

Az Ön vállalkozásának céljai eléréséhez idén „Garantiqa Direkt” néven online ügyfélportált indítunk el, mellyel közvetlenül, finanszírozó bankjánál kezdeményezett hiteligénylését megelőzően tájékozódhat vállalata garanciaképességéről és annak összegéről.

A Garantiqa Direkt ügyfélportál lényege, hogy az Ön cége közvetlenül - tehát saját bankja vagy a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. további bevonása nélkül - az alkalmazás felületén keresztül kezességvállalási-szándéknyilatkozatot igényelhet, a Garantiqa által generált „Szándéknyilatkozatot” pedig letöltheti saját eszközére. Ezt követően az Ön cége már a kezességvállalási-szándéknyilatkozat birtokában keresheti meg finanszírozó bankját azzal az ismerettel, hogy a Garantiqa kezességvállalása a hitelfelvétel során igénybe vehető.

Fontos tudnia, hogy a Garantiqa - hoz kizárólag a hitelintézet nyújthatja be a kezességvállalási kérelmet. Ezért kérjük, hogy amennyiben felkeltettük érdeklődését, és a Garantiqa Direkt ügyfélportálon letölti a kezességvállalási-szándéknyilatkozatot akkor annak birtokában forduljon bármelyik hazai kereskedelmi bankhoz.  A „Szándéknyilatkozat” segítheti, meggyorsíthatja a hitel odaítélését. A hitelfelvétel és az ahhoz szükséges készfizető kezességvállalás igénylésének további teendőiről, feltételeiről az Ön által választott hitelintézet ügyintézőjétől tud teljes körű tájékoztatást kérni.

A Garantiqa Direkt ügyfélportál a Garantiqa honlapján (https://garantiqa.hu/indul-a-garantiqa-direkt/) érhető el, és a kormányzati Ügyfélkapu, valamint a vállalat nevében való eljárás jogosultságát ellenőrző KAÜ rendszereken való belépést követően tud használni.

Társaságunkról és a készfizető kezességvállalás feltételeiről honlapunkon (www.garantiqa.hu) részletesen tájékozódhat. Amennyiben bármilyen kérdése van, keressen bennünket az info@garantiqa.hu e-mail címen vagy forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz a +36 1 444 0123 telefonszámon.

Bízunk abban, hogy kezességvállalásunkkal az Ön vállalkozását is segíteni tudjuk a hitel felvételében!

A Garantiqa Direkt ügyfélportálon tájékozódjon vállalkozása garanciaképességéről egy egyszerű lépésben és töltse le pár kattintással az elektronikus hitelgarancia ígérvényünket!

A Garantiqa Direkt portál indítása (https://direkt.garantiqa.hu)

Kezeskedünk sikeréért!