A Tippmix és a Tippmixpro fogadási kínálatában egyre több labdarúgó-bajnokság jelenik meg újra, összhangban azzal, hogy a kényszerleállás után már számos ligában folytatják – vagy hamarosan folytatni fogják – a küzdelmeket. Június első hetében közel három hónap szünet után a portugál pontvadászatban is újabb mérkőzéseket rendeznek, azaz ismét felpöröghet a Porto és a Benfica késhegyre menő csatája a bajnoki címért, amit a Tippmixprón regisztrált fogadók élő streamen is követhetnek.

Szoboszlai Dominik csapata, a friss kupagyőztes Salzburg eközben az osztrák bajnokságban veszi fel újra a fonalat, harcolva a címvédésért. Ezen a héten indul újra a görög, a horvát, a román vagy éppen a szlovén bajnokság is. Sőt, a német kosárlabdaligában is újra pattog majd a labda.

Nem kell már sokat várni a labdarúgó topligákra sem: a spanyol bajnokság június 11-től, az angol Premier Liga június 17-től, az olasz élvonal június 20-tól folytatódik, a fogadási kínálatban pedig már az idetartozó események is megjelentek. Az európai csúcsfoci népszerűségét jól mutatja, hogy a német Bundesliga találkozói az elmúlt hétvégén is a legkedveltebb eseményeknek bizonyultak, ráadásul a Paderborn – Dortmund (1:6) mérkőzéssel összesen több mint 260 millió forint nyereményt értek el a Tippmixen és a Tippmixprón fogadók.

Zajlik az élet a magyar fociban is: az elmúlt héten került sor az Újpest – FTC rangadóra, ami az egységnyi fogadások száma alapján a Tippmixen a hét legnépszerűbb magyar eseményének bizonyult, a Tippmixprón viszont a vasárnapi Puskás Akadémia – FTC találkozóra futott be a legtöbb fogadás a hazai események közül.

További érdekesség, hogy az egyes mérkőzésekhez kapcsolódó számos opció mellett a „Ki végez előrébb?” típusú fogadási lehetőségek is újra a részét képezik az NB I kínálatának.

(x)