A cél egy új bádogos üzem létesítése és a vállalkozás építési tevékenységéhez kapcsolódó épületfejlesztés, továbbá az infrastruktúra fejlesztése, a kapacitások bővítése volt.

A fejlesztés során a megújulóenergia-felhasználás növelése érdekében egy 33,82 kWp teljesítményű napelemes rendszert telepítettek, valamint 1 fő munkavállaló részére valósult meg képzés.

A projekt folyamán a gyártási tevékenység elindításához és a meglévő építőipari tevékenység végzéséhez szükséges célgépek beszerzése történt, így élhajlító gépek – lemeztekercs lefejtő és táblaolló –, valamint az anyagmozgatáshoz kapcsolódó teleszkópos rakodógép és targonca.

A fejlesztés eredményeként a vállalkozás által végzett tevékenységek köre kibővült, a termelési és szolgáltatási folyamatok hatékonysága javult, a működési költségek csökkentek. A szervezet a versenyképességi mutatók növekedése mentén alkalmassá vált munkahelyeinek megőrzésére és további munkahelyek teremtésére, amivel egy modern, a vállalkozás és a megrendelői igényeket is kielégítő komplex üzleti környezet jött létre.