A kezdeményezéshez összesen 145-en csatlakoztak: mérnökök, irodai és szereldei dolgozók 21 szakterületről. A munkatársak virtuálisan 135.300 kilométert tettek meg futva vagy kerékpározva – többet, mintha háromszor megkerülnék a Földet az Egyenlítő körül.

Gócza Ágnes, a SUHANJ! Alapítvány közösség- és programszervezője; Hodossi-Loment Boróka, a Knorr-Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Hungaria Kft. CSR gyakornoka; Gusztos Péter, az alapítvány társalapítója és vezetője;  Kovács Beatrix, a vállalat kommunikációs és CSR igazgatója; Salamon Alexandra, az alapítvány képviselője, pénzügyi igazgatója; Metál Attila, a vállalat konstrukciós fejlesztési vezetője.

Az akcióban részt vevők 11.202 órát sportoltak, így a Knorr-Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Hungaria Kft. 1.120.200 forint támogatást nyújtott a SUHANJ! Alapítványnak.

Nyolcadik éve tart az együttműködés

A társaság jelentős támogatási összeggel és a munkatársak önkéntes munkájával járult hozzá a 2016-ban megnyitott SUHANJ! Fitness-hez is, az ország első integratív edzőterméhez. Kollégáik azóta is rendszeresen részt vesznek az alapítvány futóversenyein: Suhangyal jótékony futóként adományt gyűjtenek, látás és mozgássérült sportolókat kísérnek.

Emellett a civil szervezeteket, oktatási és szociális szervezeteket támogató „Local Care – Helyi gondoskodás" vállalati felelősségvállalási program keretében a fitneszterembe erősítő gépeket, a közelmúltban pedig egy kézzel hajtható versenykerékpárt adományoztak az alapítványnak, amelyet a cég munkatársai önkéntes munkával újítottak fel.