A frissen induló ParkFM-en profi szelektor válogatja össze a legnagyobb kedvenceket és rejtett kincseket, teljes szabadsággal. Az alapítók célja, hogy egy olyan, előremutató zenei platformot teremtsenek, ami a Budapest Park értékei mentén ad iránymutatást a hallgatóknak. A rádió felületet biztosít olyan új és régi előadóknak, akikkel kevésbé találkozhatunk az itthoni rádiókban. Ugyanúgy felcsendülnek a Parkban rendszeresen fellépő headlinerek slágerei, mint a kevésbé ismert, feltörekvő formációk szerzeményei.

A felhívásukban kiemelték: itt a hazai zenei szcéna szereplői szabadon mesélhetnek új megjelenésükről vagy megoszthatják gondolataikat bizonyos témákban. Emellett a tervek szerint a készítők a nézőket is rendszeresen bevonják majd a műsorba. A Park FM tehát a tervek szerint egy olyan újító szellemiségű, szabad felület, amelynek műsorstruktúrája is teljesen kötetlen, és folyamatosan formálható a hallgatók és a zenészek igényei szerint.

Az online rádióval egy új, egyedi platformot hoztak létre, amivel szeretnék megdönteni a rádióval kapcsolatos sztereotípiákat, és egy közösséget építeni. Rendkívül színes zenei felhozatal várható, ugyanúgy jelen lesznek a legmenőbb előadók slágerei és újdonságai, mint a feltörekvő tehetségek. Az irányt zenei főszerkesztő, szelektor, DJ Izil mutatja, műfaji megkötések és korlátok nélkül.

DJ Izil közel három évtizede meghatározó alakja a hazai zenei szcénának. Nevéhez olyan ikonikus műsorok fűződnek, mint például a Szimfonik Live vagy a Petőfi Akusztik, illetve fontos szerepet játszott a Petőfi Rádió 2007-es megújulásában is. A Park különböző táncterein is lehetett találkozni már szettjeivel, illetve állandó hangulatfelelőse a backstage-nek is.