A cég a megalapítása óta jegyzi székhelyéül jelenlegi központi telephelyét a 17. kerületi Cinkotai úton. Várhatóan jövő év közepétől azonban egy új, korszerű irodaépület és márkaszerviz nyílik Ecseren. Az ünnepélyes alapkőletételen részt vett a község polgármestere, Gál Zsolt, valamint a Weinberg 93' Építő Kft. és a Volvo Hungária Kft. menedzsmentjének tagjai.

A zöldmezős beruházás során a Volvo Trucks kelet-európai régiójának legnagyobb és legmodernebb Truck Centere épül Ecseren. A tervezés során fontos szempont volt, hogy a Volvo Hungária Kft. új központi telephelye könnyen megközelíthető helyen épüljön fel – az ügyféligényeknek megfelelően megtervezett kialakítással.

A Volvo Trucks stratégiai fontossággal kezeli a fenntarthatóságot és a klímasemlegességet, ezen szempontok a telephely tervezésekor és a kivitelezés során is kiemelt jelentőséggel bírnak, így lesz az épületegyüttes a Volvo Trucks valaha volt legzöldebb Truck Centere. Az új telephely körülbelül 150 munkavállalónak biztosít majd modern munkakörnyezetet.

A beruházás építtetői tenderének nyertes pályázója a Weinberg 93' Építő Kft., a tervezési és mérnöki munkákért pedig az Óbuda Group felel. A projekt befejezése 2024 júliusára várható.