Dancsné Engler Bernadett, a Budapest Bank kisvállalkozási üzletágvezetője
Dancsné Engler Bernadett,
a Budapest Bank kisvállalkozási üzletágvezetője

2017 óta vezetem a Budapest Bank kisvállalkozói üzletágát, amely a 200 millió forint alatti éves árbevétellel rendelkező vállalkozói ügyfelekkel foglalkozik. Kisvállalati tanácsadóként kezdtem dolgozni a bankban 1992-ben, ezután a ranglétrát végig járva egyre nagyobb vállalati ügyfelek kapcsolattartásáért és finanszírozásáért feleltem kiemelt kapcsolattartóként.

2001-től több lokációban fiókvezetőként, 2006-tól pedig régióvezetőként dolgoztam, az elmúlt 10 év alatt folyamatosan kiemelkedő szakmai eredményeket értünk el a csapatommal mind lakossági, mind kisvállalati területen. 2019-ben a Budapest Bank kisvállalkozási üzletágánál több mint 41 százalékkal nőtt az új számlanyitások száma és az új hitelkihelyezések is több mint 30 százalékkal növekedtek. A bank folyamatosan fejleszti a kisvállalkozók elvárásaihoz igazodva termékeit és szolgáltatásait, ennek köszönhető a sikerünk. Úgy gondoljuk, hogy a kisvállalkozások jelentik a magyar gazdaság egyik legfontosabb motorját, meghatározó  szerepet játszanak a hazai gazdaság teljesítményében, ezért a Budapest Bank hosszú ideje elkötelezett támogatójuk és együttműködő partnerük.

Elengedhetetlen a napi munkánkban, hogy megértsük ügyfeleink igényeit, partnerként tekintsünk a problémáikra és a nehézségeikre,  elismerjük a sikereiket és méltányoljuk az erőfeszítéseiket. Különösen fontos számunkra a személyes kapcsolattartás, valamint az, hogy megértéssel, szakmai hozzáértéssel, tisztelettel forduljunk ügyfeleink felé.