A lakosságot is kiszolgáljuk, de a forgalmunk 80%-át a cégeknek történő kiszállítások hozzák. Az újlipótvárosi Tátra utcában van egy kis üzlettel összekötött konyhánk. Itt készítünk mindent, naponta frissen, az üzlet részére is és kiszállításra is. Az üzlet maga már kb. 15 éve működik ugyanúgy ugyanitt, a környéken ismerik, az üzletben vásárlók között sok a törzsvendég.

Öten dolgoznak a konyhai részen, plusz a pultosunk és a két futárunk, akik a kiszállítást végzik és én is cégben dolgozom, így vagyunk 9-en.

Mi Dáviddal, a férjemmel 6 éve vettük meg a céget az előző tulajdonostól. Célunk, hogy magas minőségű termékeket forgalmazzunk és nagy hangsúlyt fektetünk az ügyfél megelégedettségre. Szem előtt tartjuk az étkezési érzékenységgel küzdő vásárlók kiszolgálását is és kínálatunkat ehhez igazodva is folyamatosan frissítjük. Célunk, hogy minden nap legalább olyan jó, de ha lehet, egy kicsit mindig jobb termékeket készítsünk és minőség terén nem szívesen kötünk kompromisszumokat. A piaci szereplők között elöl járunk, több száz nagy cég és állami szervezet is partnerünk és bár mindig vannak lemorzsolódások, új ügyfelek is szép számmal keresnek meg minket. Ami szerintem erősségünk, hogy nagyon szeretünk újdonságokkal foglalkozni, ha lehet, szívesen készítünk el egyéni elképzeléseket is. Folyamatosan képezzük magunkat a gasztronómia terén, figyeljük és próbáljuk beépíteni az új trendeket is választékunkba.

Fontos számunkra a környezettudatos működés, nemrég felújított üzletünkbe is igyekszünk a legkisebb ökológiai lábnyommal működni.

Tavaly közös együttműködést kezdtünk Steiner Kristóffal, aki vegán chefként tervezett nekünk egy menüt, amit most közösen vezetünk be a piacra - eddig nagy sikerrel -, és egy közös EcoOffice programot is indítottunk, ahol vállalatokkal igyekszünk megismertetni a fenntartható étkezést és segíteni nekik, hogy kicsit zöldebb lehessen az irodai életük.

Idén a kerület nagy kitüntetésben részesített bennünket, megkaptuk az év üzlete díjat.

A cég társadalmi szerepvállalása méreteihez képest jelentős, szívesen állunk számunkra fontos ügyek mögé. Az elmúlt néhány évben minden évben szépen növekedett a cég, de még bőven van hová fejlődnünk és minden nap arra törekszünk, hogy amit csinálunk abban a legjobbak lehessünk.