„A Cégeshelyszínek.hu megújításakor elsődlegesen a gyors és még praktikusabb keresőt helyeztük előtérbe, hogy pár kattintással releváns céges rendezvényhelyszín-kínálatot nyújthassunk vállalati rendezvényekre ajánlatot kérő potenciális ügyfeleinknek" – emelte ki Tatár György, a HotelPremio Group tulajdonosa.

Az oldal struktúrája az elmúlt évek megváltozott piaci igényeihez igazodva alakult: a konferenciahotelek és csapatépítő helyszínek szegmentáltabban jelennek meg, mivel a látogatók a tréning- és workshop-helyszínek mellett ezekre keresnek leginkább. A régiónként történő listázásban és kiemelésekben fontos szempont volt, hogy nemcsak a Balaton-parti, hanem a további vidéki csapatépítő helyszínek is egyre népszerűbbek a felhasználók körében.

A tartalombővítés mellett új funkciók is segítik a felhasználókat: a helyszínek böngészése közben saját helyszínlista állítható össze a fontos paramétereknek megfelelő helyszínekből. A kijelölt helyszínekre egy gombnyomással kérhetnek le csoportos ajánlatot a felhasználók, rengeteg időt és energiát spórolva egy-egy céges rendezvény szervezésekor.

Az oldalra újonnan regisztráló rendezvényhelyszínek bekerülnek a többi között a HotelPremio Group adatbázisába is, ahol a több mint 2400 meglévő céges partner ajánlatkéréseit kezelik, ez évi több mint 1100 lebonyolított rendezvény helyszín kiválasztásának alapját jelenti.

Megújult a portál struktúrája is, a helyszínekről bővebb és sokszínűbb információ érhető el, mint korábban. Már nemcsak a rendezvényterem paraméterek segítenek a keresésben, hanem akár a potenciális program lehetőségekre és extra szolgáltatásokra is szűrhetünk, vagy akár a cateringre vonatkozó információk is mind egy helyen elérhetőek. „Az informatívabb helyszínleírás nemcsak az új, hanem a már meglévő 800 rendezvényhelyszín partnerünk számára is elérhető versenyelőny. Ehhez nem kell mást tenniük, mint a tőlünk kapott egyedi linken adatlapjukat frissíteni" – tette hozzá a Tatár György.

Az oldalon mostantól egyedi tartalmakat is találhatunk, iparági hírek, új helyszínek házbejárásáról szóló beszámolók, az egyes helyszínekről szóló bemutatkozó cikkek, újdonságaikról szóló hírek, események is elérhetőek majd.

Révész Róbert társtulajdonos 2023-as érkezésével új, külföldi MICE üzletággal is bővült a cégcsoport portfóliója a tavalyi évben. „Az oldal megújításakor fontos szempont volt, hogy nemzetközi együttműködéseink új, külföldi partnerei is megtalálhatóak legyenek az oldalon. A Külföldi helyszínek menüpontban elsőként horvát céges rendezvényhelyszínek láthatók, ám hamarosan szlovén, cseh és román partnerekkel bővül majd a kínálatunk, olyan szállodaláncokat képviselünk itthon mint a SAVA Hotels & Resorts vagy a Liburnia Hotels & Villas" – emelte ki Révész Róbert.

A Cégeshelyszínek.hu megújítása már a cégcsoporthoz 2023-ban újonnan igazolt szakemberek, Méth Barbara marketingigazgató és Árok Bianka online marketingvezető kiemelt feladata volt a tavalyi év során.