Tóth Géza, a Co-op Hungary Zrt. vezérigazgatója. A műsorvezető Lakatos László.

2020-07-09 18:05:00

Lénárt Kinga hadnagy, a Magyar Honvédség 86. Szolnok Helikopter Bázis kiképzés alatt álló tisztje. A műsorvezető Kutasi Judit. (ismétlés)

2020-07-12 18:05:00

Újranyit az Átrium

A függetlenség napja című rendezvénnyel nyitja meg újra hivatalosan is kapuit az Átrium 2020. július 4-én este 8 órakor. Ekkor tartják a színház előterében megnyitott Átrium Bisztró hivatalos megnyitójával összekötve az Átrium Színház posztkarantén újramegnyitóját. Az első előadás július 11-én a Fehér nyuszi, vörös nyuszi című darab lesz, amit ezúttal – egyetlen alkalommal – Molnár Piroska előadásában láthat a közönség. Még júliusban visszatér a színpadra Az Őrült Nők Ketrece és a 12 dühös ember is.

Részletek

Idén először osztják ki a gróf Batthyány Lajos és gróf Zichy Antónia-díjakat

A Magyar Batthyány Alapítvány idén először adományozza oda 1 férfi és 1 női jelöltnek a tavalyi évben megalapított gróf Batthyány Lajos és gróf Zichy Antónia díjakat. Az Alapítvány a díjak odaítélésével olyan közéleti személyiségeket kíván elismerni, akik Magyarország kiemelt társadalmi kihívásaira adtak példamutató válaszokat. Az Alapítvány a díjazottak személyére 2020. július 15-ig várja a jelöléseket mindazoktól, akik nyitottak a társadalmi innovációra és felelősen gondolkodnak Magyarország jövőjéről. A díjak védjeggyel oltalmazás mellett erkölcsi és anyagi elismeréssel is járnak.

Részletek

A koronavírus a drónszabályozásba is beleszólt

Az Európai Bizottság a 2020-as év végére halasztotta az uniós előírások hatályba lépését.

Részletek

MENTOR – kinek jó ez?

Vállalati stratégia, üzleti tervezés, kockázatmenedzsment, tudásfejlesztés, branding. Ezekben segít a MENTOR, a TREND FM gazdasági reality műsora. A szervezők szerint a sorozattal mindenki jól jár.

Részletek

MENTOR – miért nem GR2?

Ahogy egy vállalkozásnak, úgy, egy rádióműsornak is meg kell újulnia. Ha ez a MENTORBAN, a Trend FM gazdasági reality sorozatában kiosztott feladat lenne, a mi megoldásunk ilyen lenne.

Részletek

A médiaszolgáltatási tevékenységet a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.