A Trident Music showját a világ minden tájáról összeverbuvált zenészek játéka gazdagítja, és a Universal Music által 2015 tavaszán megjelent PERFETTO című lemez dalait, valamint a legnagyobb slágereket vonultatja fel, közölte a ShowTime Budapest Kft..

A világhírű olasz énekes elmondása szerint az album címe egy nemzetközileg ismert szó, amit mindenki használ, így mindenki számára érthető. A PERFETTO 14 dalt tartalmaz, amelyeket Milánóban, Los Angelesben és Rómában vett fel az énekes Claudio Guidetti közreműküdésével. Az albumon olyan előadókkal dolgozott együtt, mint Vinni Colaiuta és Michael Lauda, stílusát tekintve pedig egyre inkább a country felé kacsintgat. Az első single, az Alle Fine Del Mondo elsöprő sikert aratott, így nem csoda, hogy nagy várakozás előzte meg a Magyarországon is hihetetlen népszerűségnek örvendő, 51 évesen is csúcsformában lévő énekes legújabb lemezét.

 

Jegyek a december 12-i budapesti koncertre május 4-től kaphatók a Ticket Express jegyirodáiban és az Eventim hálózatában, az előadóról többet itt olvashat.