A Tóváros elnevezésű új projekt összesen 92.183 m²-es lakóterület fejlesztésére alkalmas, melyen 1.326 lakás kerül kialakításra nyolc fázisban. Az első fázis már jogerős építési engedéllyel rendelkezik, a projekt további fázisainak engedélyeztetése a jövőben történik.

A Tóváros Dél-Budán, a XI. kerületben található, Budapest egyik legnépszerűbb lakónegyedében. Egy patak és egy tó által határolt zöldövezetben helyezkedik el a Balaton és a Budaörsi Repülőtér felé vezető utak mentén, és autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető Budapest belvárosából.

A budapesti lakópiac magas fokú ellenálló képességről tett tanúbizonyságot a Covid-válság óta; továbbá a magyar kormány hatékony intézkedéseket vezetett be, hogy támogassa a családokat saját minőségi lakóhelyük megvásárlásában.

Az új vételt követően a fejlesztés alatt álló ATENOR projektek száma 32-re növekedett, amely közel 1.300.000 m2 nagyságú portfóliót jelent. A projektek Brüsszelben, Vallóniában és Flandriában, Hágában  Luxemburgban, a párizsi régióban, Lisszabonban, Düsseldorfban, Varsóban, Budapesten és Bukarestben találhatóak.