Egy saját, egyedileg fejlesztett ügyviteli rendszer lehetővé teszi, hogy: megszűnjenek az Excel táblák, ne rögzítsünk többé semmit duplán, régi programjaink lecserélhetőek legyenek, kapjunk egy tökéletes cégműszerfalat. Ebben segít az Amtech!

Szekrényi Péter, az Amtech Rendszerház tulajdonosa és szakmai vezetője

 

A cég összesen több mint 15 év erős szoftverfejlesztői tapasztalattal bír és napjainkra 25+ főt foglalkoztató, 2 üzletággal és évenkénti nettó 300 millió forintot meghaladó árbevétellel rendelkezik. 120+ vállalatirányítási rendszert készítettek, egyedi üzleti szoftverfejlesztés lett a fő üzletáguk.Területük lett a felhőalapú munka, az applikáció fejlesztés, a projektmenedzsment vagy a termelésirányítási szoftverek készítése különböző iparágakban.

Célcsoportjuk

Azok a vállalkozások, amelyeknél 10 fő dolgozói létszámnál többen vannak és azok a cégtulajdonosok, akik a cég működésében nagyságrendet akarnak lépni, tehát növekedni kívánnak.

Kínált termékeik és szolgáltatásaik

Kizárólag egyedi vállalatirányítási és ügyviteli szoftvereket készít határidőre az AmTech Rendszerház Kft. Akár a már meglévő szoftverekkel együttműködve, vagy nem megfelelő (nem a cégre készített) szoftverek lecserélésére. A szoftverfejlesztés és bevezetés során, az egyéb területen felmerült igényeket az együttműködő partner cégeik tudják megoldani. (pl: szervezetfejlesztés, pályázat).

Referenciák

A világ 11 különböző pontján, magyar nagykövetségeken fut saját fejlesztésű szoftverük, valamint Magyarországon 120+ bevezetett ügyviteli-vállalatirányítási szoftverünk termeli a pénzt a tulajdonosoknak.