Tüttő László szerint a kisteherautók értékesítői jóformán üzleti tanácsadók, ugyanis számtalan olyan kalkulációt el kell végezzenek, ami nincs jelen egy személyautó eladásánál. Nem is csoda, hogy a kategória népszerű, ugyanis amellett, hogy számtalan variációban elérhetőek ezek a modellek, B kategóriás jogosítvánnyal vezethetőek, így jóval szélesebb réteget lehet beültetni a volán mögé, ami egy újabb gazdaságossági szempontot jelent. De a vásárlók ugyanígy kíváncsiak az úgynevezett élettartam alatti üzemeltetési költségre, amibe minden tétel, például az amortizáció, az értéktartás, a fogyasztás, stb. is benne van.  Emellett döntő szempont lehet a kedvező finanszírozási ajánlat is – hangasúlyozza Tüttő László.

Praktikus szempontok is fokozottan érvényesülnek a kisteherautóknál. Ezek  ugyanis nemcsak munkagépek, haszonjárművek, hanem sok esetben mobil irodák is, ahol a sofőrök jóformán egész munkaidejüket eltöltik. Így nemcsak a papíroknak, laptopnak, menetleveleknek kell kialakított helynek lennie  egy Opel Movanoban, hanem megfelelő komfortot is kell nyújtania ahhoz, hogy sok órát el lehessen tölteni benne.

Az Opel a Movanoval van jelen a szegmensben.  Akár 150 variációban elérhető a könnyűhaszonjármű-szegmens legnagyobb szereplője, és a legmodernebb vezetéssegítő berendezésekkel is fel lehet szerelni. Így rendelkezésre áll oldalszél asszisztens, holttér-figyelő, illetve hátrapillantó kamera is. A részletekről az Opel Magyarország kiskereskedelmi igazgatóját Andor Attila kérdezte.